Ziare.com

Liderii PDL participa la funeraliile lui Wilfred Martens

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 13:54

   

Liderii PDL participa la funeraliile lui Wilfred Martens
Presedintele Traian Basescu dar si liderii PDL Vasile Blaga, Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu si Traian Ungureanu participa, sambata, la funeraliile de stat ale fostului presedinte al PPE, Wilfried Martens.

"Presedintele PDL, Vasile Blaga, alaturi de Emil Boc, Anca Boagiu, Monica Macovei, Marian-Jean Marinescu si Traian Ungureanu participa astazi, 19 octombrie, la inmormantarea fostului presedinte al PPE Wilfried Martens", se arata intr-un comunicat al PDL.

La funeraliile de stat organizate in onoarea lui Wilfried Martens, care au loc in catedrala din localitatea Gent din Belgia, sunt prezenti sefi de stat si de guvern din Europa, precizeaza PDL.

Funeraliile sunt organizate la Catedrala "Sfantul Bavo" si este singurul moment public al ceremoniei. Inmormantarea propriu-zisa va avea loc numai in fata familiei si apropiatilor, presa neavand acces.

De la ora 14:10 (ora Romaniei), tot la Gent, la sediul Prefecturii, seful statului are programata participarea la receptia prilejuita de funeraliile de stat ale lui Wilfried Martens si semnarea in Cartea de condoleante.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 774 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor