PDL discuta strategia partidului, in contextul suspendarii lui Basescu

Luni, 09 Iulie 2012, ora 12:31
1560 citiri
PDL discuta strategia partidului, in contextul suspendarii lui Basescu

PDL discuta, luni, despre viitoarea strategie a partidului, in contextul suspendarii presedintelui Traian Basescu si stabileste responsabilitati pentru membrii Biroului Permanent National.

"Am convocat aceasta sedinta extraordinara a Colegiului Director National la care participa si parlamentarii care sunt in Bucuresti si doresc sa fie cu noi astazi pentru ca vom lua decizii importante. Am convocat-o pentru ca situatia politica din tara este cea pe care o stiti.

Desigur, vom stabili impreuna actiunile pe care le vom desfasura in aceasta perioada si sub rezerva ca strategie finala o vom stabili dupa deciziile de astazi si de maine ale CCR", a spus presedintele PDL Vasile Blaga, luni.

Liderul democrat-libearl a precizat ca se vor lua si o serie de masuri organizatorice deoarece fiecare membru al BPN trebuie sa aiba insarcinari "clare".

"O sa luam astazi si unele masuri organizatorice pentru ca, asa cum am promis in Conventia Nationala, fiecare membru al BPN al partidului are, va avea insarcinari clare. Saptamana trecuta, BPN a stabilit reponsabilitatile prim-vicepresedintilor.

A secretarului general nu este cazul pentru ca ele sunt clar prevazute in statut, dar de asemenea azi vom stabili si responsabilitatile fiecaruia dintre ceilalti membri ai biroului: vicepresedinti, secretari executivi si demaram discutiile si pentru activarea completa a Comisiei Nationale de Strategii", a sustinut presedintele PDL.

Pedelistii din Colegiul Director poarta alb, cu exceptia lui Oltean si Buda

Colegiul Director National Extraordinar al PDL s-a intrunit luni dimineata, democrat-liberalii fiind imbracati in alb cu exceptia lui Ioan Oltean si a lui Daniel Buda.

Vicepresedinele PDL Cristian Boureanu a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii il vor sprijini pe Traian Basescu in campania pentru referendum cu sloganul "Vara asta se poarta alb" si ca ii invita pe toti romanii sa poarte alb, chiar daca nu sunt simpatizanti ai PDL.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#PDL strategie partid, #PDL strategie suspendare Basescu, #PDL suspendare Basescu, #Basescu referendum suspendare , #Traian Basescu