Ziare.com

Boc, Blaga, Boagiu si Flutur, vizita oficiala in China

Duminica, 09 Iunie 2013, ora 22:05

   

Boc, Blaga, Boagiu si Flutur, vizita oficiala in China
Mai multi lideri importanti ai PDL vor pleca saptamana urmatoare intr-o vizita oficiala in China.

Delegatia este formata din presedintele partidului, Vasile Blaga, fostul premier al Romaniei, Emil Boc, prim-vicepresedintii Anca Boagiu si Andreea Paul si secretarul general al partidului, Gheorghe Flutur, informeaza PDL intr-un comunicat de presa remis, duminica, Ziare.com.

Vizita va avea loc de pe 11 iunie pan ape 17 iunie.

"Obiectivul vizitei este stabilirea unor contacte in vederea realizarii unor parteneriate economice si de afaceri pentru viitor.

Un obiectiv specific este stabilirea unui mecanism de colaborare economica de durata intre orasele Beijing, Shanghai si municipiul Cluj Napoca", se arata in documentul citat.

A.G.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 679 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cine v-a oprit

să faceți asta in timpul mandatelor ? Eu ?

 

Three B and a butterfly

Ciudata alcatuirea echipei PDL pentru acest voiaj de mii de km. ! Deci, inteleg ca unul din cei tei " B " i-a luat in carca pe ceilalti pe cheltuiala primariei din Cluj...ce sa inteleg, oare ? Ca, in sfarsit, Boc a cazut la pace cu " prestigioasa " conducere a propriului partid si le-a oferit in dar o plimbare de relaxare la oamenii cu ochii oblici drept multumire pentru inteleapta si prefecta carmuire ? Dar...pfiiii, uitasem ca Vass este experta in limbi...straine, inclusiv chineza ! Acolo ei vor explica si cauzele esecului de la alegeri si vor prezenta obiectivele partidului pentru perioada 2032-2036 cand vor reveni din nou la putere...chiar daca proabil niciunul dintre ei nu va mai fi in viata : Bleaga va spune ca face acest sacrificiu pentru " urmasii, urmasilor lui "...Halal !!!

Propunere !

Să fie considerați Emigranți Politici și să li se de-a ......rezidență in China ! Boc...deja corespunde standardelor de inălțime și indoctrinare comunistă, Boagiu poate transforma TGV-urile chinezești in căruțe cu coviltir și viteză ultra-băligoasă,Blaga va juca in filmele cu impărați ai Chinei....iar Flutur ca actor "volant" in filmele marțiale.

 

Iti inteleg ftustrarea. Nu merg la Moscova !

La Moscova merge Iliescu sa-si revada colegii KGB-isti.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor