Deputat PDL: Blaga se foloseste de plecarea lui Stanisoara pentru a-si acoperi smecheriile

Joi, 07 Martie 2013, ora 17:13
1996 citiri
Deputat PDL: Blaga se foloseste de plecarea lui Stanisoara pentru a-si acoperi smecheriile
Foto: Ziarul de Vrancea

Deputatul PDL de Vrancea Florin Secara il acuza pe presedintele partidului, Vasile Blaga, ca se foloseste de plecarea lui Mihai Stanisoara pentru a acoperi " subiectul fortarilor si abuzurilor pe care le-a comis" in organizarea Conventiei Nationale.

"Plecarea lui Mihai Stanisoara din PDL demonstreaza faptul ca Vasile Blaga nu mai este in stare sa tina in frau partidul. E grav ca tu, presedinte de partid, sa afli din presa ca iti pleaca omul de incredere, pentru care te-ai batut atat asta-vara ca sa-l faci prim-vicepresedinte.

Mai grav este insa faptul ca actuala conducere s-a folosit de plecarea lui Stanisoara pentru a-si acoperi propriile smecherii in organizarea Conventiei. Exact in timpul conferintei de presa a lui Stanisoara de ieri, de la partid s-a transmis un comunicat de presa referitor la respingerea contestatiei PDL Arad privind organizarea CNC-ului. Ca sa vedeti de ce le ardea lor in momentul in care al doilea om din partid pleca in tabara lui Antonescu", afirma Florin Secara intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Macovei: Comisia de organizare a Conventiei PDL refuza sa ne dea listele cu delegati

Deputatul PDL il mai acuza pe Blaga ca nu este interesat de partid, ci numai de "niste functii si scaune".

"Mai mult, desi i s-a cerut sa explice situatia de la Vrancea, Galati, Constanta si Iasi, acolo unde oamenii sunt amenintati cu excluderea pentru ca sustin pe altcineva, Vasile Blaga s-a facut ca ploua, bucurandu-se, pesemne, ca a plecat prim-vicepresedintele partidului si-a acoperit in presa subiectul fortarilor si abuzurilor pe care le-a comis. E clar ca ni se pregateste ceva si ca pe oamenii acestia nu-i intereseaza partidul, cat de mare sau cat de mic ramane, ci sa aiba ei niste functii si scaune", mai spune Secara.

Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte

Miercuri, Elena Udrea l-a acuzat si ea pe Blaga ca nu lasa ca alegerile interne sa se desfasoare corect, sustinand ca presedintii de organizatii locale ii saboteaza campania.

"Consider ca alegerile nu sunt organizate corect, daca vor continua asa, am cerut comisiei de organizare sa ne prezinte listele de delegati, pentru ca exista o decizie a Consiliului National de Coordonare ca atunci cand mergem in organizatii sa fie prezenti cei care vor veni la Conventia Nationala. Daca aici vin oameni care nu voteaza e lipsit de logica, am cerut comisiei care-l sustine pe Blaga sa ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovada de neincredere a sustinatorilor lui Blaga ca va castiga alegerile, de asta se merge cu masuri care incalca deciziile luate de forurile statutare ale partidului", a spus Elena Udrea.

O.A.

Citește și:
Elena Udrea, nou atac la justiție după ce ÎCCJ a decis că va mai sta în închisoare: ”O mână spală pe alta și amândouă încearcă să spele urma”
Elena Udrea, nou atac la justiție după ce ÎCCJ a decis că va mai sta în închisoare: ”O mână spală pe alta și amândouă încearcă să spele urma”
Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a criticat dur luni, 20 martie, decizia ÎCCJ de a-i respinge contestația la executarea pedepsei din dosarul ”Gala Bute”. Decizia instanței este...
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat luni, 20 martie, la Bruxelles, la Conferinţa internaţională a donatorilor în sprijinul populaţiilor din Turcia şi Siria afectate de...
#Florin Secara deputat PDL, #Florin Secara alegeri PDL, #Florin Secara Vasile Blaga , #Vasile Blaga