Sedinta cu scantei la PDL

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 08:05
5705 citiri
Sedinta cu scantei la PDL
Foto: Arhiva

Sedinta Biroului Permanent de luni a PDL nu a fost lipsita de tensiuni, Vasile Blaga atacandu-l pe Emil Boc, iar Ioan Oltean certandu-se de-a dreptul cu Daniel Funeriu.

Conform unor surse participante la sedinta, citate de Evenimentul Zilei, presedintele Senatului, Vasile Blaga, a fost destul de critic la adresa presedintelui PDL, Emil Boc.

Blaga i-a reprosat acestuia ca in PDL nu exista disciplina si ca partidul nu mai ia niciun fel de decizii, plangandu-se ca in anumite functii oamenii au fost pusi pe criterii fara legatura cu competenta.

Blaga a cerut ca ministrii si secretarii de stat sa fie evaluati fiecare in parte pentru a se decide cine ar trebui schimbat.

O alta cearta a izbucnit intre secretarul general al PDL, Ioan Oltean, si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu. "Esti cel mai antipatic si rau vazut in teritoriu!", i-a strigat Oltean ministrului Educatiei, imediat ce a luat cuvantul in cadrul sedintei conducerii partidului de luni.

Emil Boc a intervenit intre cei doi, incercand sa aplaneze conflictul. "Nu azi!", a spus premierul.

Supararea lui Ioan Oltean a fost generata de o discutie cu sindicalistii din educatie din judetul Bistrita, nemultumiti de un ordin al ministrului Educatiei care afecta sindicatele din invatamantul preuniversitar.

Conform acestuia, in cazul sindicalistilor din preuniversitar cotizatia de sindicat, ratele CAR si alte datorii nu se mai retineau pe statul de plata, ca in cazul tuturor celorlalte sindicate, ceea ce ar fi complicat birocratia in cazul acestora.

Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Surpriza scoasă în față de PNL pentru alegerile la Primăria Capitalei: ”Face parte din Generaţia de Aur”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni, 4 martie, despre persoanele testate în sondaje de PNL pentru Primăria Capitalei. Nicolae Ciucă a declarat la Digi24, vorbind despre...
Liderul PNL, răspuns neclar despre candidatul la Cotroceni: ”Funcţia de preşedinte nu se negociază”
Liderul PNL, răspuns neclar despre candidatul la Cotroceni: ”Funcţia de preşedinte nu se negociază”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit luni seară, 4 martie, despre candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Întrebat dacă PNL va avea un candidat comun cu PSD, Ciucă a...
#Birou Permanent PDL sedinta tensiuni PDL, #sedinta scandal PDL , #Vasile Blaga