Medvedev cere pedeapsa cu moartea pentru "nenorociții ucraineni care au împușcat militari ruși"

Sambata, 19 Noiembrie 2022, ora 08:48
8408 citiri
Medvedev cere pedeapsa cu moartea pentru "nenorociții ucraineni care au împușcat militari ruși"
Dmitri Medvedev este un aliat fidel al lui Vladimir Putin FOTO Hepta

Fostul președinte rus și aliat fidel al lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, a declarat că ucrainenii care i-ar fi împușcat pe prizonierii ruși ar trebui să primească pedeapsa cu moartea.

„Am învățat dreptul penal la universitate cu mulți ani în urmă. Și se spunea că pedeapsa penală constă din două elemente: pedeapsa, pe de o parte, și condițiile pentru corectarea și reeducarea persoanei vinovate, pe de altă parte. Și doar pedeapsa cu moartea este o pedeapsă pură din motive ușor de înțeles, conform principiului "viață pentru viață", cunoscut încă din vremea Vechiului Testament (Leviticul, 24:20)”, a scris Medvedev pe canalul său de Telegram.

„Nenorociții ucraineni care au împușcat militari ruși nu ar trebui să sufere nicio altă pedeapsă, cu excepția a ceea ce reprezintă o pedeapsă pură. Chiar dacă va dura ani de zile pentru a-i găsi”, a adăugat Medvedev.

Un prizonier rus care a deschis focul asupra militarilor ucraineni a provocat un masacru

O filmare care stârnește controverse a fost difuzată vineri, 18 noiembrie, pe rețelele sociale.

Imaginile surprind momentul în care o brigadă de soldați ucraineni încercuiește mai mulți militari ruși aflați în șopronul din curtea unei case devastate.

Rând pe rând, soldații ruși depun armele și ies cu mâinile după cap din magazie, întinzându-se pe burtă.

Un mitralior ucrainean supervizează din poziția culcat întreaga acțiune, fiind pregătit să tragă la orice mișcare suspectă a inamicilor.

O filmare realizată de unul dintre soldați ucraineni arată momentul în care ultimul dintre militari ruși aflați în șopron iese brusc și trage asupra brigăzii ucrainene.

Potrivit informațiilor neconfirmate, un soldat ucrainean a fost rănit grav, iar colegii săi au răspuns cu rafale generalizate de arme automate.

O altă filmare difuzată ulterior pe canale de Telegram controlate de simpatizanți ai Rusiei îi arată morți pe ceilalți zece soldați ruși întinși la pământ. Filmarea a fost realizată, cel mai probabil, dintr-o dronă a armatei ucrainene.

Contul de Twitter polonez Visegrád 24, favorabil Ucrainei, confirmă moartea soldaților ruși cu următorul mesaj: "Aproximativ 10 soldați ruși care se predau au fost uciși după ce unul dintre ei a decis să înceapă să tragă în soldații ucraineni la fața locului. Soldatului rus care a mimat că se predă în mod clar nu i-a păsat deloc de viața colegilor săi soldați".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Fostul președinte al Rusiei, după ajutorul dat de SUA Ucrainei: ”Un vot al nenorociților veseli”
Cu o situație pe frontul contra invadatorilor ruși tot mai dificilă și mai vulnerabilă, Ucraina a primit sâmbătă seara, 20 aprilie, și o veste bună. Camera Reprezentanților din Congresul...
Kadîrov suferă de o boală gravă care poate duce la deces. Planurile Moscovei pentru a menține stabilitatea în Cecenia
Kadîrov suferă de o boală gravă care poate duce la deces. Planurile Moscovei pentru a menține stabilitatea în Cecenia
Liderul cecen Ramzan Kadîrov, om de bază pentru regimul de la Kremlin, suferă de peste cinci ani de necroză pancreatică, o afecțiune care poate duce la deces. El ar fi fost la spitalul...
#pedeapsa cu moartea, #prizonieri razboi, #Dmitri Medvedev, #Rusia , #stiri Dmitri Medvedev