Pedeapsă inedită pentru o femeie care a atacat un lucrător de la un fast-food. Incidentul a fost viral pe internet VIDEO

Joi, 07 Decembrie 2023, ora 20:15
3243 citiri
Pedeapsă inedită pentru o femeie care a atacat un lucrător de la un fast-food. Incidentul a fost viral pe internet VIDEO
Femeia a acceptat să lucreze într-un fast food pentru a-și reduce pedeapsa cu închisoarea FOTO Twitter/News News News

O femeie din Ohio, care a fost condamnată pentru agresiune pentru că a aruncat un castron de burrito către un lucrător al unui restaurant Chipotle, i s-a oferit o modalitate neobișnuită de a-și reduce timpul de închisoare.

Un judecător a ordonat ca Rosemary Hayne, în vârstă de 39 de ani, să lucreze acum la un loc de muncă de tip fast-food timp de două luni.

Hayne a fost surprinsă într-un videoclip viral țipând la un angajat Chipotle înainte de a-și arunca mâncarea în fața lucrătorului.

La început, ea a fost condamnată să plătească o amendă și să execute 180 de zile de închisoare, cu 90 de zile cu suspendare, dar apoi, judecătorul a avut o altă idee.

„Nu ți-ai primit castronul de burrito așa cum îți place și așa răspunzi?” i-a spus judecăttorul Timothy Gilligan lui Hayne la pronunțarea sentinței.

„Aici nu este „Adevăratele gospodine din Parma”. Acest comportament nu este acceptabil”, a spus el, conform presei locale.

Judecătorul Gilligan i-a spus lui Hayne că i-ar putea opri 60 de zile de închisoare dacă ar fi de acord să lucreze cel puțin 20 de ore pe săptămână la un restaurant fast-food timp de două luni, condiție pe care acuzata a acceptat-o.

Incidentul din 5 septembrie a fost surprins de un spectator, care a postat videoclipul pe Reddit, unde a devenit viral.

În instanță, Hayne și-a cerut scuze și a încercat să explice rațiunea din spatele țipetelor sale către Emily Russell, angajata Chipotle, în vârstă de 26 de ani.

„Dacă v-aș arătat cum era mâncarea mea atunci și cum arăta aceeași mancare o săptămână mai târziu, la același restaurant, este dezgustător”, a spus Hayne, potrivit WJW.

„Pariez că nu vei fi mulțumit de mâncarea pe care o vei primi în închisoare”, a glumit judecătorul Gilligan.

Emily Russell a spus instanței că a fost traumatizată de incident și de atunci și-a părăsit slujba la Chipotle.

Ea a spus pentru Washington Post că a intervenit pentru a proteja un angajat de 17 ani la care Hayne țipa. Aceasta a mai spus că mâncarea aruncată de acuzată era fierbinte și i-a ars fața.

„Am fost atât de stânjenită și în stare de șoc”, a spus ea pentru presa. „Nu îmi venea să cred că clienții mei trebuie să fie martori la asta”.

O campanie GoFundMe a strâns 7.200 de dolari (5.700 de lire sterline) pentru Emily Russell.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Polonia va dezvolta un program de arme nucleare, dacă SUA refuză să ajute Ucraina. Avertismentul șefului diplomației de la Varșovia
Polonia va dezvolta un program de arme nucleare, dacă SUA refuză să ajute Ucraina. Avertismentul șefului diplomației de la Varșovia
Șeful diplomației poloneze, Radoslav Sikorsky, crede că Washingtonul își va dezamăgi aliații dacă nu continuă să ajute Ucraina. Însă membrii UE vor putea, cu siguranță, să predea...
Donald Trump condamnat să plătească 454 de milioane de dolari amendă într-un dosar de fraudă financiară
Donald Trump condamnat să plătească 454 de milioane de dolari amendă într-un dosar de fraudă financiară
Un judecător din New York i-a ordonat vineri oficial lui Donald Trump să plătească 454 de milioane de dolari, inclusiv dobândă, o decizie care îi va oferi fostului preşedinte o lună pentru...
#pedeapsa inedita, #atac fastfood, #femeie condamnata inchisoare, #viral internet, #SUA , #stiri internationale