Fost ministru al lui Ciolos, atac la PSD: Anul trecut promiteau luna de pe cer. Era concurs de marit pensii speciale

Marti, 01 August 2017, ora 10:51
4720 citiri
Fost ministru al lui Ciolos, atac la PSD: Anul trecut promiteau luna de pe cer. Era concurs de marit pensii speciale
Foto: Facebook/ Raluca Pruna/ Ministerul Justitiei

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna trage un semnal de alarma privind pensiile speciale, precizand ca trebuie oprita cresterea acestora. Si fostul premier Dacian Ciolos are acelasi mesaj, acuzand "biciul populismului".

"Trebuie sa stopam cresterea pensiilor speciale; sistemul nu mai tine, crapa. Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna. Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Vreun semnal din partea Opozitiei? Mai grav chiar, vreo voce tehnocrata, vreun acolit de-al lui Soros, vreun dusman al natiunii? Nuuu, e numai noua lamentatie guvernamentala exprimata de Olguta si Calin.

Serios??? V-au trebuit 7 luni in a tz-spea guvernare ca sa descoperiti apa calda?", scrie pe Facebook Raluca Alexandra Pruna.

Fostul ministru spune despre actualii guvernanti ca "sunt aceiasi care anul trecut se intreceau in a promite luna de pe cer si asta gratis" si ca, tot anul trecut, ar fi mers pana la motiune de cenzura, daca guvernarea tehnocrata ar fi emis avertismente identice.

In continuare, Raluca Pruna spune ca "votantul tipic" al actualei guvernari nu face vreun efort, fiind vorba despre "un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita".

"Anul trecut in Parlament era concurs de marit pensii speciale existente, de inventat altele noi, de ridicat la cer indemnizatia pentru cresterea copilului despre care deputati PSD spuneau ca nu exista limita (caci, nu-i asa, e vorba de copiii patriei!), de redus peste 100 de taxe impotriva oricarui calcul aritmetic care dadea cu un mare minus la tot (sau cu plus, depinde cum vezi - important e ca ne creste deficitul si asta in ritm alarmant).

Nu mai spun de rapiditatea cu care PSD se dezice de propria Biblie cunoscuta cu numele de scena program de guvernare. O cacofonie generala - ce ni se vinde ca fiind bun azi, ni se spune ca e prost sau nerealizabil in chiar seara zilei. Si da, pentru toate acestea si multe altele inca neinventariate sunt de vina tehnocratii, corporatistii, cei fara ochelari de cal si Soros care ne plateste pe toti", mai noteaza fostul ministru al Justitiei.

"Biata noastra patrie este condusa de o pegra politica"

Raluca Pruna spune despre "biata noastra patrie" ca este condusa de o "pegra politica, una pentru care nimic nu e prea mult cand e vorba de promis (ca sa nu zic mintit) unor nefericiti care voteaza cu speranta unei paini ceva mai albe".

"Ar fi interesant ca cineva sa faca o istorie a crearii pensiilor speciale, a pensionarii la 40 si putin, a inventarii unor sporuri de doctorat care au dus la proliferarea unor fabrici de maculatura numite scoli doctorale si la dictatura mediocritatii in cetate, a inventarii sporului de lapte, de zambet, de intors din concediu, de antena, de praf, de faptul ca lumea are sansa sa fie contemporana cu noi, in genere o istorie a crearii culturii dependentei de bunavointa mizerabilei noastre clase politice.

(...) Cel mai tare sunt mirata de cei care au copii si care au ales sa fie complicii acestui fel de a face politica, fara sa se gandeasca pur si simplu ce fel de tara le lasa - una in care copiii lor trebuie sa plateasca dezmatul parintilor care au girat inconstienta PSD & co", mai noteaza fostul ministru.

Postarea acesteia este distribuita pe Facebook si de fostul premier Dacian Ciolos, care scrie ca anul trecut atragea atentia ca "pensiile speciale votate in Parlament, aproape pe banda rulanta, sunt ipocrizie electorala exprimata pe spatele tuturor romanilor care creaza valoare in tara asta".

"Iata ca atunci cand esti pus sa tragi la caruta parca altfel se simte pe spatele tau biciul populismului care se incolaceste de-asupra capului in campania electorala.

O parte a raului e deja facut. O alta parte ne asteapta intelepciunea sa-l evitam", mai scrie pe Facebook Dacian Ciolos.

Iata mesajele celor doi:

#Ciolos pensii speciale, #Raluca Pruna pensii speciale, #Olguta Vasilescu pensii speciale , #Guvern
Comentarii