USL cere Guvernului restituirea banilor luati pensionarilor

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 18:47
2195 citiri

USL a cerut Guvernului sa restituie banii care au fost luati pensionarilor din CASS.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa dea inapoi banii opriti din impozitarea pensionarilor pentru contributiile la asigurarile de sanatate.

In plus, liderul social democrat vrea ca Executivul sa-si prezinte scuze pentru perceperea in mod ilegal a sumelor respective.

"Guvernele Boc si Ungureanu au interpretat gresit si cu rea-credinta prevederile legale. Lucrurile sunt clare: banii incasati dupa 1 ianuarie 2011 trebuie restituiti imediat, alaturi de scuzele lui Boc si ale lui Ungureanu, pentru bataia de joc si lipsa de competenta cu care au interpretat o lege.

Aceasta restituire trebuie facuta cat mai rapid catre pensionari, cu asumarea raspunderii politice si juridice a domnului Boc si a domnului Ungureanu, oameni cu incompetenta si lipsa de respect fata de romani", a afirmat Victor Ponta.

Daca Guvernul nu va restitui suma de 687 de milioane de lei, liderii Uniunii Social Liberale au explicat ca vor face acest lucru dupa ce vor ajunge la guvernare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#USL restituire CASS, #pensionari bani CASS, #pensionari restituire CASS, #bani dati inapoi pensionari , #calcul pensii