Nicușor Dan, după perchezițiile DNA: ”Prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”

Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 22:39
4878 citiri
Nicușor Dan, după perchezițiile DNA: ”Prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”
Perchezițiile DNA au vizat unele angajări din instituție, potrivit unor surse FOTO Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut joi seară, 20 ianuarie, precizări în legătură cu perchezițiile care au avut loc la sediul instituției.

Edilul a declarat că le-a dat procurorilor documentele solicitate, care au legătură cu resursele umane, semnând procesul verbal de predare în calitate de conducător al instituţiei.

”Nu e ceva ieşit din comun, au mai fost descinderi ale Parchetelor. În urmă cu câteva luni a fost ceva legat de urbanism, au ridicat acte. Azi au fost de resurse umane. E normal, am prezentat toate actele. Eu am fost... Aşa se întâmplă... Prima oară a fost mai greu când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”, a spus Nicușor Dan la Digi 24.

Primarul Capitalei a precizat că singura sa implicare a fost că a trebuit să semneze în calitate de şef al instituţiei.

”Eu, ca şef al instituţiei, a trebuit să semnez că dăm toate actele astea - pe care le-am şi dat - tocmai am semnat procesul verbal. Sunt nişte acte care ţin de resurse umane”, a mai spus edilul.

Procurorii DNA au descins, joi, la Primăria Capitalei, pentru a ridica documente într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2020 - 2021.

#perchezitii DNA, #Primaria Capitalei, #primarul nicusor dan, #resurse umane , #stiri Nicusor Dan