Zeci de percheziții DNA la instituții de protecție a mediului și primării din Botoșani, Suceava și Iași

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 14:18
2593 citiri
Zeci de percheziții DNA la instituții de protecție a mediului și primării din Botoșani, Suceava și Iași
Sediul DNA FOTO / ziare.com

Procurorii DNA fac cercetări într-un dosar de suspiciuni de corupție în intervalul aprilie-octombrie 2022 privind modul în care au fost controlați unii agenți economici și unele primării.

Controlul are loc la instituții de protecție a mediului și la domiciliile unor persoane fizice, se arată într-un comunicat DNA.

”În cursul zilei de 29 martie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 64 de locații, situate pe raza județelor Botoșani, Suceava și Iași, din care 21 la sedii ale unor instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Astfel, au loc percheziții în 64 de locații din județele Botoșani, Suceava și Iași, din care 21 la sedii ale unor instituții publice, restul la domiciliile unor persoane fizice și sediile unor firme”, se mai arată în comunicatul citat.

Instituțiile vizate de percheziții ar fi Garda de Mediu Botoșani, Agenția de Protecția Mediului Botoșani, Administrația Bazinală de Apă Botoșani, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, primăriile orașelor Darabani, Ștefănești și Bucecea și primăriile a șase comune din Botoșani, susțin surse pentru hotnews.

#perchezitii DNA, #Garda de Mediu, #sistemul de gospodarire a apelor, #administratia bazinala de apa, #Botosani , #perchezitii DNA