Percheziții într-un dosar de proxenetism. 5 bărbați ar fi obligat femei să practice prostituția pe drumul european E60 VIDEO

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 07:42
2422 citiri
Percheziții într-un dosar de proxenetism. 5 bărbați ar fi obligat femei să practice prostituția pe drumul european E60 VIDEO
Oamenii legii au făcut 8 percheziții în județul Mureș într-un dosar de proxenetism FOTO / Poliția Română

În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureș, desfășoară 8 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 21 noiembrie a.c. și până în prezent, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 50 de ani, ar fi determinat mai multe femei, care provin din medii defavorizate, să practice prostituția pe drumul european E60, obținând astfel foloase patrimoniale.

Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

#perchezitii, #proxenetism, #Mures, #Femei, #prostitutie , #perchezitii