O terasă mai spațioasă, cu pergole retractabile ca extindere a spațiului exterior

Advertorial
Luni, 20 Decembrie 2021, ora 13:12
4650 citiri
O terasă mai spațioasă, cu pergole retractabile ca extindere a spațiului exterior

Optimizarea spațiului este un subiect îndelung dezbătut și pentru care se caută mereu soluții. Dacă nu ai o locuință mare, sau dacă nu ai avut în vedere optimizarea spațiului din lipsă de cunoștințe încă din stadiul de proiect, sigur te confrunți acum cu asta.

O soluție eficientă pentru tine dacă locuiești la casă, este construcția unui spațiu de locuit exterior și anume o terasă pe care o poți așeza în continuarea casei.

O terasă mai spațioasă acasă, cu pergole retractabile ca extindere a spațiului

Cele mai noi tendințe în amenajarea teraselor le găsești la Sun Leader – Pergole retractabile, atât pentru construirea unei terase pentru casa ta, ci și pentru restaurant, cafenea ori săli de evenimente.

Din cauza tele-muncii desfășurate de acasă, spațiul de locuit sau relaxare a devenit neîncăpător pentru toate activitățile întregii familii.

Iată care sunt beneficiile pe care le obții dacă alegi să îți extinzi spațiul la casă cu un spațiu de locuit exterior:

- Poți folosi spațiul din casă destinat relaxării sau servirii mesei pe terasa ta închisă, cu același confort, ba chiar mai mult de atât.

E minunat să iei micul dejun și să îți bei cafeaua într-o priveliște superbă, la lumină naturală! Dacă îți acoperi terasa cu pergole retractabile și închizi lateralele cu sticlă glisantă, ai confort în orice anotimp pe terasă și poți sta aici oricât dorești.

- Ajungi din casă direct pe terasă, extinzi spațiul economic și eficient și creezi un spațiu versatil, potrivit pentru masa în familie, citit, petreceri cu prietenii sau stat la plajă vara. Acoperișurile cu pergole retractabile se deschid și se închid cu ajutorul telecomenzii sau aplicației mobile, așadar este foarte simplu și confortabil să le folosești.

Îți poți construi și o terasă independentă dacă ai un spațiu potrivit, oriunde: la oraș, la sat, pe malul mării sau în mijlocul munților.

Extinderea spațiului pe terasa de la restaurant, hotel sau cafenea

Dacă ai o afacere de tip HoReCa, îți poți extinde spațiul cu ajutorul unei terase ce o vei putea folosi pe tot parcursul anului.

Iată ce beneficii ai în acest caz:

- Poți respecta reglementările legale care se tot modifică, datorită modului ingenios și versatil în care îți poți amenaja terasa pentru restaurant, cafenea, hotel sau sală de evenimente. Astfel, poți folosi închiderile electrice din sticlă pentru a delimita spații, pentru a facilita trecerea și pentru a aerisi rapid și eficient.

- Vei avea tot timpul terasa plină, iar dacă e necesar să restrângi numărul de mese, ai un plus datorită faptului că ai și terasa închisă sau deschisă după preferințe și automat mai mult spațiu decât alte localuri.

- Poți folosi terasa tot timpul anului dacă alegi să o acoperi cu pergole retractabile bioclimatice din lamele de aluminiu. Acestea se umplu cu spumă poliuretanică pentru a păstra căldura mai bine și sunt cele mai rezistente la zăpadă.

- Clienții tăi vor adora să își petreacă pe terasa ta timpul, deoarece o terasă amenajată cu Sun Leader este foarte elegantă și modernă! Poți personaliza culorile, poți opta pentru sisteme reglabile de lumini și sunete, așadar poți susține aici evenimente mai mari sau mai mici, în funcție de cerințe și spațiu.

Și pentru terase comerciale se pretează foarte bine conceptul de terasă independentă. Poți vedea în portofoliul nostru cât de elegante sunt terasele amenajate în mijlocul naturii pe structură independentă!

Fie că îți dorești pentru acasă, pentru casa de vacanță sau pentru afacerea ta o terasă cu pergole retractabile și închideri laterale din sticlă, poți fi sigur că vei avea cea mai elegantă și admirată terasă din zonă! În plus, au o rezistență de invidiat și garanție de până la 30 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#pergola retractabila, #terasa, #pergola terasa, #gradina , #stiri life style