Ai un Penthouse spațios cu terasă? Uite 3 idei și pentru amenajarea terasei!

Advertorial
Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 17:37
9198 citiri
Ai un Penthouse spațios cu terasă? Uite 3 idei și pentru amenajarea terasei!
pergole retractabile FOTO: pergole-retractabile.ro

Dacă ții la confortul tău și dorești ca locuința să îți reflecte interesul pentru spațiile în care să te simți cât mai bine, cu siguranță vrei ca terasa să fie în asentiment cu restul elementelor. Ai reușit să finalizezi amenajarea casei visurilor tale, iar acum îți petreci timpul alături de cei dragi într-un penthouse pe măsura așteptărilor avute. Terasa spațioasă, elegantă și exclusivistă trebuie să completeze acest peisaj care va impresiona prin aspectul modern și, în același timp, practic. Iată 3 idei care te vor ajuta să transformi terasa în acea oază de liniște de care ai nevoie în timpul liber.

Pergole bioclimatice pentru acoperire, perfecte pentru un penthouse spațios cu terasă

Persoanele care investesc în bunăstarea lor înțeleg necesitatea spațiilor aerisite, dar în același timp călduroase pe timpul sezonului rece. Atunci când vrei să amenajezi terasa nu trebuie să faci rabat de la calitate, mai ales în această perioadă de pandemie în care ai nevoie de locuri confortabile și inedite chiar în propria casă. Pergolele bioclimatice pentru acoperire propuse de Sun Leader reprezintă investiții inteligente care îți vor furniza soluția ideală pentru a utiliza terasa indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice.

Adaptarea la schimbările de sezon protejează împotriva zăpezii și a frigului pe timp de iarnă și îți asigură un loc răcoros vara. Acoperișul este retractabil și modificările se fac foarte simplu, prin utilizarea aplicației sau a telecomenzii. Așa că aceste pergole bioclimatice pentru terase nu sunt doar o construcție ultra modernă, ci vin și cu avantajul confortului pe toată perioada anului.

Sticlă ghilotină electrică pentru închidere

Terasa ta poate să se transforme imediat într-o vitrină spațioasă și foarte elegantă, potrivită pentru pretențiile pe care le ai. Conceptul inovator pe care Sun Leader îl promovează pe piață are ca valori principale estetica, confortul și adaptabilitatea. O locuință modernă care corespunde standardelor tale de viață necesită investiția în spațiile conexe, precum este terasa.

Te bucuri de un sistem ghilotină automat care închide sau deschide în mod ideal terasa pentru a-ți petrece timpul într-un spațiu dedicat relaxării indiferent de capriciile vremii sau de anotimp. Panourile din sticlă sunt coborâte sau ridicate cu ajutorul unei telecomenzi, așa că oricând dorești să faci o schimbare de design sau de atmosferă totul durează câteva secunde. În plus, sistemul este silențios, așa că nimeni nu va fi deranjat în momentul în care îl acționezi.

Mobilier de terasă elegant

Detaliile fac diferența, iar un spațiu exclusivist necesită o amenajare pe măsură. Mobilierul trebuie atent ales, în așa fel încât să se potrivească cu gusturile tale, precum și cu designul locuinței. Fie că ești un adept al stilului vintage sau, dimpotrivă, al stilului minimalist, cu ajutorul propunerilor Sun Leader vei reuși să integrezi o terasă modernă și în tendințe.

Alocă timp și energie pentru proiectul terasei, în așa fel încât rezultatul să te bucure în viitor, pe termen lung. Eleganța și conceptele premium sunt principii pe care funcționează brandul Sun Leader, așa că nu îți rămâne decât să adaugi ultimul strop de exclusivism alegând mobilier pe măsura standardelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#pergole, #pergole retractabile , #designer