Lanțuri de restaurante Fast-Food care au amenajat terasele cu pergole retractabile

Advertorial
Vineri, 18 Martie 2022, ora 13:50
9807 citiri
Lanțuri de restaurante Fast-Food care au amenajat terasele cu pergole retractabile
FOTO: pergole-retractabile.ro

De la intrarea lor pe piața alimentației și până în ziua de astăzi, restaurantele și locațiile de tip Fast-Food au evoluat foarte mult. Fie că și-au îmbunătățit conceptele pe care le promovează, au readaptat rețetele de la care au plecat sau introduc elemente noi, și aceste tipuri de business se reinventează constant. Iar una dintre activele ce primesc valoare foarte mare acum este terasa unei locații. Vezi ce lanțuri de restaurante Fast-Food au amenajat terasele cu pergole retractabile inovative și moderne.

Mâncarea rapidă (Fast-Food) este făcută să se potrivească stilului nostru de viață rapid, de multe ori pe fugă. Preparată cu ușurință, la fel de ușor de luat la pachet, oferă o varietate largă de gusturi, apariții și combinații. Astăzi, însă, aceste plăceri nevinovate se servesc tot mai des în tihnă și cu companie. În tot mai multe locații, chiar afară pe terasă.

Restaurantele Mesopotamia și terasele lor cu pergole retractabile

Mesopotamia este... Mesopotamia! Sunt buni, delicioși și diversificați și sunt prietenii noștri, ai echipei Sun Leader, de ceva vreme deja. Primul proiect de acoperire a unei terase de-ale lor cu pergole retractabile a fost realizat la una din locațiile din Bacău, pe strada Pictor Theodor Aman.

Pergola instalată în Bacău este un model elegant, o pergolă retractabilă curbată atașată unui perete de sprijin. Este un sistem automatizat, care protejează terasa în orice condiții meteo, și care aduce oamenii mai aproape de conceptul restaurantului. Suprafața aproximativă acoperită de această pergolă este de 4,5 x 17,6 m, o terasă generoasă care te așteaptă acum să te relaxezi, indiferent de vremea de afară.

Dacă ai vizitat și locația lor de la Mall Vulcan în București, atunci cu siguranță ai observat că și acolo terasa are un aer proaspăt. Dacă până acum gustarea de pe terasă putea fi întreruptă de vremea nefavorabilă, acum șederea ta pe terasă e mai confortabilă. Terasa a fost acoperită cu o pergolă retractabilă dreaptă, un model de pergolă foarte întâlnit datorită simplității sale și a design-ului care se potrivește cu orice tip de construcție sau arhitectură. Acoperișul care se retrage este o membrană PVC impermeabilă (de aici și posibilitatea utilizării în orice anotimp), care a fost personalizată cu sistem de iluminare pentru utilizare în orice moment al zilei. Suprafața acoperită aici a fost de aproximativ 6 x 14 m, și au fost instalate două pergole datorită lungimii mari de acoperit.

Ambele locații beneficiază astăzi de sisteme de închidere cu sticlă ce au fost instalate ulterior, sisteme cu sticlă ghilotină cu acționare electrică.

Un restaurant Dabo Doner și terasa lui cu pergola retractabila

Dabo Doner este un concept care a luat amploare mai târziu, dar foarte rapid în România, traducând ideea de fast-food în posibilitatea unei alimentații sănătoase. Produsele oferite sunt realizate din ingrediente naturale, care se pliază preferințelor clienților. Dabo Doner este prezent astăzi în mai toate orașele mari din România, cu produse pe gustul tuturor.

Deoarece inovația a fost adevăratul punct de plecare al fondatorului francizei Doner, Restaurantul Dabo (Doner) din Sibiu a vrut să ducă ideile inovative și în afara restaurantului. Astfel, terasa din Sibiu are acum o nouă înfățișare. Terasa restaurantului este acum acoperită cu o pergolă retractabilă curbată cu structură de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic. Aceasta pergolă protejează acum terasa și clienții de soare, ploaie, grindină și zăpadă, și dau restaurantului un look proaspăt și atractiv – precum mâncarea de acolo.

Acoperișul retractabil se poate deschide și închide oricând, la nevoie, cu telecomanda și aplicația mobilă special creată pentru pergolele Sun Leader. Iar terasa a fost închisă ulterior și cu sisteme de sticlă manuală de tip Sliding. Vizitatorii pot acum să petreacă mai mult timp pe terasă, sub cerul liber și în confortul terasei acoperite și închise.

Terasa este activul unei locații - fie ea comercială sau HoReCa, de alimentație sau evenimente - care aduce oamenii mai aproape de natură și îi face să se simtă mai bine. Chiar dacă terasa este în natură, la propriu, sau în mijlocul orașului, este la fel de importantă pentru bunăstarea oamenilor. Chiar și atunci când vine vorba de restaurante Fast-Food. Acum, că ai văzut lanțuri de restaurante Fast-Food care au amenajat terasele cu pergole retractabile, ești pregătit/ă să faci și tu la fel?

Citește și:
Sorin Cîmpeanu a demisionat de la conducerea Ministerului Educației. Decizia luată ”din proprie inițiativă”, după acuzațiile de plagiat
Sorin Cîmpeanu a demisionat de la conducerea Ministerului Educației. Decizia luată ”din proprie inițiativă”, după acuzațiile de plagiat
Sorin Cîmpeanu a anunțat joi seară, 29 septembrie, că a demisionat din funcția de ministru al Educației, ”din proprie inițiativă”. În anunțul făcut pe Facebook, Cîmpeanu a...
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că preţul unui kilogram de caşcaval nu va ajunge la 100 de lei, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public în contextul scumpirilor din ultima...