Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele supraponderale care călătoresc cu avionul

Marti, 18 Aprilie 2023, ora 13:40
6292 citiri
Ce s-ar putea întâmpla cu persoanele supraponderale care călătoresc cu avionul
Persoanele supraponderale au nevoie de mai mult spatiu FOTO facebook

Una dintre problemele care apar atunci când persoanele supraponderale călătoresc cu avionul este lipsa spațiului.

Acest lucru s-ar putea rezolva cu ajutorul unei petiții inițiate de o tânără din Canada, travel influencer pe rețelele sociale, care a cerut companiilor aeriene să ia măsuri în privința gradului de confort de care oamenii de talie mare au parte în avioane.

Jae’lynn Chaney susține că ea și logodnicul său au fost discriminați recent, în timpul unui zbor în care alți pasageri au refuzat să stea lângă ei, cei doi auzind „comentarii pline de ură” și observând „priviri dezaprobatoare” în timpul călătoriei.

„Toți pasagerii de talie mare ar trebui să aibă un loc gratuit suplimentar, sau chiar două sau trei locuri în funcție de dimensiunea lor, pentru a se potrivi nevoilor lor și pentru a le asigura confortul în timpul zborului”, a cerut tânăra din Vancouver.

„FAA (Federal Aviation Administration – n.red.) trebuie să solicite tuturor companiilor aeriene să pună în aplicare o politică clară privind dimensiunea clientului, care acordă prioritate confortului și bunăstării tuturor pasagerilor. Această politică ar trebui să includă linii directoare clare cu privire la confortul pasagerilor mai mari, cum ar fi furnizarea de scaune mai mari, extensii de centură de siguranță și aranjamente alternative de scaune”, a scris Chaney în petiție, citată de New York Post.

În prezent, lățimea unui scaun de avion este între 45 și 55 de centimetri, mult prea puțin pentru persoanele supraponderale.

Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Dezvăluirea cutremurătoare a sportivei care a încercat să se sinucidă în Rusia
Vedeta baschetului feminin american Brittney Griner a dezvăluit, marţi, că a intenţionat să se sinucidă pe durata celor nouă luni de închisoare petrecute în Rusia în 2022, informează...
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Protest la Agenția Națională pentru Sport. Ce revendică sindicaliștii
Sindicatul Naţional Tineret şi Sport organizează, marţi, un miting de protest la Agenţia Naţională pentru Sport. Sindicatul precizează că scopul acestei adunări publice îl constituie...
#persoane supraponderale, #spatiu, #scaun avion, #petitie, #probleme, #grasi , #stiri internationale