Bătaie golănească cu pesediști, într-un club din Vrancea: "A sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare"

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 10:28
8065 citiri
Bătaie golănească cu pesediști, într-un club din Vrancea: "A sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare"
Cătălin Răducanu (stânga) și Dragoș Bârlădeanu FOTO Facebook

Doi pesediști s-au luat la bătaie după alegerile din PSD Vrancea, sâmbătă noapte, 12 noiembrie, într-un club din Focșani.

Dragoș Bârlădeanu, fost deputat PSD de Vrancea, a fost bătut de șeful Cancelariei Prefectului, Cătălin Răducanu.

După ce a depus plângere la Poliție, fostul parlamentar a relatat pe Facebook ce s-a întâmplat.

"Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare.

Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!", a scris Dragoș Bârlădeanu pe Facebook.

Cătălin Răducanu a declarat că a trimis demisia sa prefectului de Vrancea, Nicușor Halici, iar acesta a confirmat că a primit-o.

„I-am cerut demisia dimineaţă. Şi-a depus-o. Mâine (luni – n.r.) va fi înregistrată şi vor fi întocmite şi documentele de eliberare din funcţie”, a declarat pentru News.ro prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, recent ales preşedinte al PSD Vrancea.

Incidentul, „fără legătură cu alegerile”

Prefectul judeţului Vrancea a subliniat că incidentul din club dintre cei doi este „fără legătură cu alegerile” interne din PSD Vrancea, care se desfăşuraseră cu câteva ore înainte de scandalul din club şi la care fuseseră invitaţi cei din conducerea PSD, dar şi mai mulţi miniştri ai partidului.

„Nu văd de ce ar avea, nu au candidat pe funcţii, Dragoş Bârlădeanu nici nu a fost prezent la conferinţa judeţeană. (...) Ei sunt prieteni din copilărie. Vedem care va fi versiunea adevărată, pentru că înţeleg că Cătălin Răducanu a ieşit după un alt coleg afară, Dragoş Bârlădeanu a venit la el, l-a apostrofat, au început invectivele verbale, după care ar fi primit o palmă Răducanu de la Bârlădeanu şi el a reacţionat”, a precizat Nicuşor Halici.

Președintele interimar al organizației, Nicușor Halici, a rămas singurul candidat pentru funcția de președinte în cadrul conferinței județene a PSD Vrancea.

Acesta a fost ales în unanimitate, sâmbătă, 12 noiembrie, prin votul deschis al delegaților.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Victorie pentru partidul pro-China la alegerile din Maldive. India pierde din influență
Congresul Naţional al Poporului (PNC) a câştigat categoric duminică, 21 aprilie, alegerile parlamentare din Maldive, transmite AFP. PNC, partidul preşedintelui Mohamed Muizzu, este...
#pesedisti, #bataie, #club, #alegeri, #Vrancea , #PSD