Porcii si evreii lui Daea. Mistificarea istoriei care i-a schilodit pe romani

Joi, 26 Iulie 2018, ora 17:12
6213 citiri
Porcii si evreii lui Daea. Mistificarea istoriei care i-a schilodit pe romani

Mistificarea istoriei pare sa-i fi schilodit pe romani, indeosebi sub ceausism, mai rau chiar decat devastarile si crimele in masa ale comunismului initial, adus pe tancuri rusesti.

Caci primele au ucis corpuri, lasand mult timp spiritul natiunii intact. In schimb, national-comunismul i l-a intoxicat grav, slutindu-l irecognoscibil.

A devenit un truism ca democratia romaneasca e in buza haului si agonizeaza, daca inca n-a murit, sacrificata pe altarul scaparii de gratii a infractorului sef al PSD. Dar Romania tridimensionala, a lui Dragnea, Dancila si Daea, se poate lauda si cu noutati.

Astfel, la aspectele mai vechi ale catastrofei, ale faptului ca, in interesul hotilor, s-a comis crima punerii pe butuci a independentei Justitiei, iar premierul a confundat, grotesc, capitale din Balcani, confirmand ca Romania e condusa de analfabeti, s-a adaugat altul, mai tragic.

El vizeaza mutilarea sufletului romanilor prin mistificarea istorica, prezenta in impardonabila mandrie a unui ministru al Agriculturii, ca Petre Daea, care, vorbind de porci, se faleste, aproape ca Himmler, in 1943, cu rigoarea exterminarilor de la Auschwitz. Incredibil, dar adevarat.

Fie si involuntar, comparatia lui Daea ii echivaleaza, implicit, pe evreii omorati in capitala genocidului nazist, cu suinele sacrificate pentru a se opri pesta porcina. Si, tot implicit, pe veterinarii omorand porci bolnavi cu medicii principalei fabrici hitleriste a mortii, asasinand industrial poporul lui Iisus.

Romania triDaemensionala

Ultimele nefacute s-au produs in Romania triDaemensionala. Si-anume, la televizor. La Antena 3, in prezenta unui jurnalist care nu s-a aratat defel uimit, uluit, socat de aceasta enormitate, cum ar fi fost firesc.

Aceasta comparatie grotesca, absurda, inumana nu l-a mirat defel. Ca atare, nu l-a contrazis pe ministru, aratandu-se in schimb si el mandru, in contextul creat de Daea, de realizarile "bugetarilor" ucigasi radicali de porci. Aici s-a ajuns. Ce facem? Toleram, de mila prostului si compasiune pentru neomenia analfabetilor in functia de ministru si de jurnalist aceasta deraiere cumplita?

O admitem chiar stiind ca afecteaza serios nu doar imaginea Guvernului Romaniei si a presei, ci, mai grav, intelegerea istoriei proprii si europene?

Sau cerem imperativ demiterea grabnica a insilor care si-au demonstrat incapacitatea de a conduce tara si de a o informa corect si civilizat, intrebandu-ne, totodata, oare cum s-a ajuns aici? In acest context nu e suficienta demisia unui Daea. Ci si sanctionarea jurnalistului care l-a lasat sa derapeze vesel, impreuna cu telespectatorii, catre barbarie. Caci nestiinta nu e, in acest context, o circumstanta atenuanta. E parte a problemei si, deci, agravanta.

Citeste si:
Nicolae Ciucă, scrisoare de armistițiu politic pentru susținerea unui guvern minoritar. Cîțu: „USR şi PSD continuă să rămână cantonate în poziţiile lor”
Nicolae Ciucă, scrisoare de armistițiu politic pentru susținerea unui guvern minoritar. Cîțu: „USR şi PSD continuă să rămână cantonate în poziţiile lor”
Liderul PNL, premierul intermar Florin Cîţu, a declarat marţi, 26 octombrie, că premierul desemnat Nicolae Ciucă a transmis către liderii partidelor parlamentare un document cu un armistițiu...
Năsui, despre un armistiţiu politic cu un guvern minoritar PNL-UDMR: „Nu există când e vorba de împărţirea banilor publici"
Năsui, despre un armistiţiu politic cu un guvern minoritar PNL-UDMR: „Nu există când e vorba de împărţirea banilor publici"
Fostul ministru USR Claudiu Năsui a declarat marţi, 26 octombrie, la Antena 3, că formaţiunea îşi doreşte refacerea coaliţiei de guvernare cu PNL şi UDMR, pe bazele stabilite în 2020 şi...