Ce mesaj susține ministrul Agriculturii Petru Daea că va transmite omologului din Austria: ”O să mă uit în ochii domniei sale şi voi spune ceea ce merită să fie spus”

Sambata, 10 Decembrie 2022, ora 17:37
6202 citiri
Ce mesaj susține ministrul Agriculturii Petru Daea că va transmite omologului din Austria: ”O să mă uit în ochii domniei sale şi voi spune ceea ce merită să fie spus”
Petre Daea, ministrul Agriculturii FOTO: captură newmoney.ro

Ministrul Agriculturii Petre Daea a anunţat sâmbătă, 10 decembrie, cum va reacţiona când se va întâlni cu omologul său austriac, întrevedere la care va aborda subiectul aderării ţării noastre la Schengen.

El a precizat că îi va strânge mâna şi „o să mă uit în ochii domniei sale şi voi spune că întreaga Românie este consternată de această măsură pe care a luat-o Austria”.

Petre Daea a fost întrebat, sâmbătă la Antena 3, ce îi va transmite omologului său austriac în cadrul unei întâlniri pe care o va avea la Bruxelles, după ce Austria a votat împotriva aderării României la spaţiul Schengen.

„Nu voi folosi acest prilej pentru a muştrului pe cineva, dar cu siguranţă îi voi strânge mâna şi o să mă uit în ochii domniei sale şi voi spune ceea ce merită să fie spus şi anume că întreaga Românie este consternată de această măsură pe care a luat-o Austria şi din acest punct de vedere am ocazia să transmit ceea ce simt ca om, ca român şi din acest punct de vedere nu voi avea nicio rezervă”, a afirmat ministrul Agriculturii.

Întrebat dacă va mai merge la schi în Austria sau dacă va renunţa la un cont într-o bancă cu capital austriac, Petre Daea a răspuns: „Nu m-am dus la schi şi dacă m-aş duce, m-aş duce în România, avem suficiente zone în care se poate schia”.

„Nu practic acest sport. Dar chiar dacă l-aş practica, nu m-aş duce pentru că nu am cunoscut încă în întregime ţara pe care vreau să o cunosc şi îi îndemn pe toţi să cunoască România şi să stea în perimetrul acesta al interesului statal pe care îl avem”, a completat ministrul PSD.

El a mai precizat că va face ce este convenabil pentru România şi nu va sta niciodată cu capul plecat.

„Eu nu am stat niciodată cu capul plecat şi nu voi sta niciodată. Voi face ceea ce este convenabil pentru ţară, potrivit pentru România şi să vă asigur că nu voi sta niciodată cu capul plecat”, a conchis Daea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Petre Daea, #Ministrul Agriculturii, #omolog austria, #Schengen , #Schengen
Comentarii
Poza Ambigua
Ambigua
rank 5
J
JetBierbier
rank 1
Nea Petrică!! Ceee maaaii fajj, bre?...Ossăăă?...te uiți în ochios?