Ziare.com
Home > Personalitati > Petre Emanoil Neagu
Petre Emanoil Neagu
Presedintele executiv al PSD Buzau, Petre Emanoil Neagu, anunta ca se va retrage din functia politica

Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 11:49

Presedintele executiv al PSD Buzau, Petre Emanoil Neagu, anunta ca se va retrage din functia politica

Petre Emanoil Neagu / stiri Petre Emanoil Neagu

Presedintele executiv al PSD Buzau, Petre Emanoil Neagu, care este si seful Consiliului Judetean, a declarat, miercuri, ca renunta la functia detinuta in partid, dar va ramane simplu membru PSD. "Probabil de la 1 ianuarie nu voi mai detine nici o functie politica in partid, pentru ca sunt destui oameni tineri care pot sa ocupe aceste functii. 99,9 la suta ma voi retrage din functia de presedinte executiv", a afirmat el. Petre Emanoil Neagu a afirmat ca prefera sa faca un pas in spate in ierarhia de partid pentru a lasa locul tinerilor sa ocupe aceasta functie, urmand ca el sa se concentreze mai mult pe "politica cetateanului". "In anul 2021 nu mai am target o functie politica, ci singurul target este ca, impreuna cu colegii din CJ, sa ducem la indeplinire proiectele pentru a putea sa raspundem doleantelor cetatenilor. Pe 27 septembrie m-au votat peste 100.000 de oameni, adica aproximativ 27-30% din populatie cu drept de vot, ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Petre Emanoil Neagu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Petre Emanoil Neagu
Petre Emanoil Neagu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Petre Emanoil Neagu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor