Scheletele lui Petre Roman: Acuzatiile de infractiuni contra umanitatii. Fostul premier: "Mineriada din 13-15 iunie 1990 a fost opera Securitatii"
Joi, 20 August 2020, ora 13:38 - Scheletele lui Petre Roman: Acuzatiile de infractiuni contra umanitatii. Fostul premier: "Mineriada din 13-15 iunie 1990 a fost opera Securitatii"
Petre Roman / Ion Iliescu
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat la inceputul saptamanii ca fostul premier al Romaniei, Petre Roman (74 de ani), deschide lista pentru alegerile locale care vor avea loc in 27 septembrie. Petre Roman a fost primul premier al Romaniei post-decembriste, apoi a jucat un rol important pe scena politica. A fost ales de trei...
Topul vedetelor dansatoare din Romania (VIDEO)
Miercuri, 30 Iulie 2008, ora 15:21 - Topul vedetelor dansatoare din Romania (VIDEO)
Petre Roman / Ion Iliescu
Ca sa parafrazam un cantec semnat de Stefan Banica Jr, in Romania toata lumea danseaza. De la politicieni, la vedete si oameni de fotbal, personalitatile mioritice nu ezita sa-si etaleze cunostintele in ale dansului. Acum, ramane de vazut daca se si descurca. Ei bine, de acest lucru s-a ocupat CRBL... Citeste mai multe pe Vedeta.ro.
Petre Roman: Decizia lui Iliescu va afecta credibilitatea PSD ca partid de stanga
Joi, 17 Iulie 2008, ora 15:55 - Petre Roman: Decizia lui Iliescu va afecta credibilitatea PSD ca partid de stanga
Petre Roman / Ion Iliescu
Fostul premier si lider al Fortei Democrate, Petre Roman, crede ca decizia lui Ion Iliescu de a renunta sa mai candideze pentru Parlament ar putea afecta credibilitatea PSD ca partid de stanga. "Consecintele pot fi interesante in perspectiva alegerilor din toamna pentru ca eu cred ca Iliescu a fost intodeauna in ochii votantilor PSD garantia...