Numarul suspectilor in jaful de la Cluj s-a redus la 4-5

Duminica, 22 Februarie 2009, ora 20:57
997 citiri
Numarul suspectilor in jaful de la Cluj s-a redus la 4-5

Numarul suspectilor din cazul jafului armat de la o banca din Cluj s-a redus la 4-5 persoane, a declarat, duminica, la Realitatea TV, seful Politiei Romane, Petre Toba.

"In cazul de la Banca Transilvania din Cluj, avem acel cerc de suspecti, care s-a redus de la numarul initial la 4-5 persoane, cat este in momentul acutal, si aici ipotezele de lucru raman, inclusiv cele formulate in prima faza", a spus chestorul de politie despre jaful de pe 13 februrie, de la agentia Bancii Transilvania din cartierul clujean Manastur.

Potrivit lui Toba, toate ipotezele de lucru initiale din cazul atacului armat de la Brasov, de la o casa de shimb, "au ramas in picioare".

Seful Politiei a comentat si informatia potrivit careia una dintre persoanele retinute pentru scandalul de sambata din Mall Plaza Romania, Eugen Preda, este politist.

"Nu are nicio legatura calitatea acestuia de sportiv la Clubul Dinamo, legea se aplica indiferent de calitatea persoanei cu ceea ce a facut si cu raspunderea pe care o are in fata legii. Nu cred acest lucru (n.r. ca a beneficiat de vreo lejeritate din partea politiei). Eu cunosc, in cursul anului trecut, membrii din aceasta grupare, care au fost cercetati pentru diverse infractiuni, au fost prezentati in fata unitatilor de parchet, au fost prezentati in fata instantelor, deci nu pot sa afirm ca au beneficiat de vreo lejeritate, din contra, aceste grupari sunt monitorizate si vom dispune toate masurile legale", a declarat seful Politiei Romane.

Chestorul de politie a mai spus, vizavi de calitatea de politist a lui Eugen Preda, ca "am dovedit ca suntem una dintre institutiile care stim sa ne facem curatenie in institutie, suntem primii care actionam vizavi de orice sesizare care arata ca cineva nu si-a indeplinit activitatea corespunzator si masurile pe care le luam vizavi de acestia sunt cele mai drastice, va asigur".

Petre Toba a precizat, la Realitatea TV, ca nu poate sa confirme primirea de sesizari din partea societatilor din mallul respectiv referitoare la perceperea unor taxe de protectie.

"Dar stiu ca sunt in intrumentare alte sesizari la nivelul Politiei Capitalei. Sunt mai multe reclamatii cu privire la infractiuni de lovire, aceste infractiuni marunte, dar care luate per ansamblu reprezinta un grad de pericol destul de mare", a afirmat chestorul de politie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#suspecti jaf cluj , #politica
Comentarii
A
Acelasi Sorin-Patitu''
rank 1