Politia are peste zece suspecti in cazul jafului de la Cluj

Duminica, 08 Martie 2009, ora 15:39
1246 citiri
Politia are peste zece suspecti in cazul jafului de la Cluj

Petre Toba, seful Politiei Romane, a precizat duminica, in cadrul unei conferinte de presa, ca se declara optimism fata de deznodamantul anchetei de la Brasov si ca in cazul jafului de la Cluj exista mai mult de zece suspecti.

Chestorul de politie s-a declarat "extrem de optimism fata de deznodamantul acestei anchete. Sper ca in cel mai scurt timp sa va putem oferi noi amanunte", a aratat seful Politiei, cu referire la ancheta dublului asasinat de la o casa de schimb valutar din Brasov.

Despre atacul armat de la Banca Transilvania din Cluj, chestorul a aratat ca exista in acest moment "peste 10 suspecti" carora li se verifica alibiurile. Toba a mai precizat ca, in acest moment, nu poate elimina nicio ipoteza dintre cele vehiculate la inceputul anchetei privind identitatea faptuitorilor.

Reamintim ca doua persoane au fost impuscate, pe 29 ianuarie, si o alta, ranita, in fata unei case de schimb valutar din Brasov.

Serghei Gorbunov a fost retinut de politisti, pe 31 ianuarie, impreuna cu un alt barbat - Adrian Marius Berceanu - cu care se afla la un supermarket din Brasov. Berceanu a fost lasat, insa, sa plece de anchetatori, deoarece nu au gasit indicii care sa dovedeasca faptul ca ar fi luat parte la atac.

Serghei Gribenco, suspect in atacul de la Brasov, a fost prins, pe 24 februarie, in urma unei descinderi in Ploiesti. Ministrul Internelor, care a anuntat capturarea acestuia intr-o conferinta de presa, a declarat Serghei Gribenco este specialist in crima organizata, ca modul sau de operare este profesionist si ca suspectul are pregatire contrainformativa.

Doi barbati au intrat, pe 13 februarie, intr-o unitate bancara a Bancii Transilvania din cartierul Manastur din Cluj-Napoca, au amenintat casiera si pe paznicul bancii, reusind sa sustraga o suma de bani. Banca a oferit o recompensa de 25.000 lei pentru orice informatie care ar putea duce la prinderea jefuitorilor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#suspecti jaf cluj, #aerest Serghei Gribenco , #politica