Primarul Detei il roaga pe fiul sau sa se predea politiei

Luni, 25 Iulie 2011, ora 20:04
2927 citiri
Primarul Detei il roaga pe fiul sau sa se predea politiei

Primarul Detei, Petre Roman, l-a rugat pe fiul sau Bogdan, care este dat in urmarire, daca se uita la televizor, sa vina sa se predea singur la politie, pentru a simplifica lucrurile.

"Daca as putea lua legatura cu el, in primul rand si in primul rand, l-as ruga pe el sa se predea politiei si dupa aia as anunta politia. Daca acum se uita la televizor si ma vede si ma aude il rog sa se predea. Eu sunt intr-o situatie destul de delicata, si ca tata si ca primar, si nu as vrea sa ne intoarcem la situatia de inainte de '89, cand familia raspundea pentru faptele altor membri. Ca parinte, ca tata trec prin momente dificile", a declarat edilul, luni, la Realitatea Tv.

In ceea ce priveste desfasurarea anchetei, Petre Roman a declarat ca in cursul zilei de luni politia a vizionat filmarile de pe camera video a primariei, care supraveghea terasa unde a avut loc incidentul, doar ca nu a fost filmata bataia, nefiind unghiul potrivit.

"Am oferit absolut toate probele cu putinta. Sunt filmari, dar nu era exact pe unghiul unde era bataia. Fara niciun fel de problema, aceasta dovada poate fi vizionata. Politia a vizionat-o astazi (luni n.red)", a mai declarat edilul din Deta.

Intrebat daca s-a gandit sa isi dea demisia, Petre Roman a spus ca nu are de gand sa faca asta.

"Nu m-am gandit sa imi dai si nici nu intentionez sa imi dau demisia. Pozitia mea de primar a fost obtinuta prin votul cetatenilor. Daca ei imi vor retrage aceasta incredere, imi voi da demisia. Ma consider si eu o victima a acestui scandal", a conchis edilul.

Liviu Popa: Seful Politiei Deta ar trebui sa fie cu demisia semnata pe masa

Fiii primarului din Deta sunt cercetati pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri si port ilegal de obiecte contondente.

Unul dintre fiii primarului din Deta ar fi injunghiat, in noaptea de sambata spre duminica, trei persoane, in timpul unui scandal. Imediat dupa atac, Bogdan Daniel Roman a disparut. Potrivit politistilor, si fratele presupusului atacator a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Calin Roman, implicat in conflictul din noaptea de sambata, a fost gasit de politisti chiar in locuinta sa din oras. Alte doua persoane implicate in incident s-au predat si sunt audiate de autoritati. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, autorul atacului in urma caruia trei tineri au fost grav raniti, este cautat in continuare de politisti.

Roman Calin a fost gasit chiar intr-una din casele familiei.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#primar Deta apel Bogdan Deta, #Bogdan Deta predare politie , #politica