Petre Roman se insoara

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 12:22
14320 citiri
Petre Roman se insoara

Nu mai e un secret pentru nimeni relatia dintre fostul premier Petre Roman si fosta cantareata de muzica lautareasca, Silvia Chifiriuc.

Roman si-a parasit sotia de peste 20 de ani, Mioara, pentru tanara bruneta si, dupa ce a incasat "suturile" din partea presei si lamentarile Mioarei, Petre Roman isi vede de ale lui.

Vacante impreuna cu Silvia, cumparaturi impreuna, pe scurt, face toate lucrurile facute de un cuplu normal. Potrivit cotidianului "Atac" miroase deja a nunta.

Surse apropiate cuplului au dezvaluit jurnalistilor ca fostul idol al muncitoarelor de la APACA a facut pasul cel mare recent, dupa intoarcerea lui Petre din vacanta petrecuta singur in Spania.

Totusi, inainte, fostul premier si iubita lui au fost impreuna in Muntenegru, apoi intr-o excursie fabuloasa in Sardinia, pe iahtul miliardarului Dinu Patriciu.

Conform revistei VIP, cintareata ce i-a sucit mintile politicianului a fost vazuta in timp ce facea mai multe vizite la un cabinet ginecologic din Constanta, si nu pentru cine stie ce betusug, ci pentru... a i se confirma daca "vine barza".

Potrivit unor surse apropiate Silviei Chifiriuc, isi doreste cu ardoare un copil, dar nu cu oricine, ci numai cu Petre Roman, pe care-l iubeste foarte mult si-l vrea pentru totdeauna linga ea.

5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
5 aspecte de care să ții cont atunci când alegi vacanța
Vacanța este o perioadă excelentă în care te poți relaxa și îți poți reîncărca bateriile. Explorarea unor destinații noi, petrecerea timpului cu cei dragi și concentrarea pe relaxare...
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
#Petre Roman, #Silvia Chifiriuc, #casatorie, #vacanta , #Silvia Chifiriuc