PD-L duce la reciclat arhiva din perioada Petre Roman

Sambata, 18 Octombrie 2008, ora 12:20

   

PD-L duce la reciclat arhiva din perioada Petre Roman
Democrat-liberalii au golit vineri podul sediului central al partidului, aruncand in curte arhiva din perioada in care PD era condus de Petre Roman.

Inaintea conferintei de presa a prim-vicepresedintelui PD-L, Adriean Videanu, jurnalistii au descoperit in mormanul de hartii si documente din perioada anilor 1992-1993 liste de semnaturi pentru sustinerea lui Roman la presedintia Romaniei, informeaza Evenimentul Zilei.

Acestea si sute de reviste si ziare ale vremii, monitorizari de presa si corespondente interne ale partidului urmeaza sa fie trimise spre topire si reciclare.

Petre Roman a detinut presedintia PD in perioada 1992-2001, iar, in momentul in care a fost inlocuit de Traian Basescu, a parasit partidul, anul acesta fiind candidatul PNL la alegerile parlamentare.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2157 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Sile this Millennium
rank 5
ARDEI !
VERBA VOLANT :
"Esti cel mai bun Petre !"
ADIOS TODOS COMINTERNISTOS !
andro_mariana
rank 4
Petre Roman nu mai este credibil
"Esti cel mai bun , Petre!"....intr-adevar asa s-a adresat Traian Basescu lui Petre Roman cu speranta ca va castiga alegerile prezidentiale...din pacate nu a reusit sa castige inimile alegatorilor (doar a unei parti de femei) alegand sprijinul pentru Emil Constantinescu...Politicianul Petre Roman nu a avut forta necesara si pregatirea morala sa-l invinga pe Ion Iliescu si apoi pe Traian Basescu, este un cameleon...si pentru ca acum si-a refacut viata particulara si are impresia ca este puternic vrea neaparat in Parlament...pacat de sacrificiul parintilor care i-a dat o educatie buna dar insuficient de vertabrala. Nu i-as dori succes ..sa ramana la catedra, la mila parlamentarilor in marirea salariilor.
ana pauker ...prietena lu Valter
rank 1
...duceti-l si pe dinozauru asta comunist la reciclat
fara comentarii
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor