Petre Roman afla abia in mai daca partidul lui se va numi PD

Luni, 21 Aprilie 2008, ora 16:39

   

Petre Roman afla abia in mai daca partidul lui se va numi PD
Presedintele Partidului Forta Democratica Petre Romana va afla in luna mai decizia Tribunalului Bucuresti privind actiunea prin care s-a solicitat modificarea statutului acestui partid si schimbarea denumirii in Partidul Democrat, informeaza NewsIn.

"Noi solicitam admiterea actiunii si schimbarea denumirii in Partidul Democrat", a declarat avocatul Ovidiu Budusan, titularul societatii de avocatura care reprezinta in acest proces interesele partidului condus de Petre Roman.

In replica, Partidul Democrat Liberal, formatiune politica rezultata din comasarea PD cu PLD, a depus la dosar o cerere de interventie in interes propriu prin care solicita respingerea actiunii introdusa de Forta Democratica.

"Dansii solicita respingerea actiunii noastre invocand faptul ca legea partidelor politice ar interzice ca un nume de partid sa fie folosit de o alta formatiune dupa ce inainte a fost purtat de un alt partid", a mai declarat avocatul partidului lui Petre Roman, Ovidiu Budusan.

La termenul din 17 aprilie, magistratii bucuresteni au decis sa amane judecarea cauzei pentru luna mai din cauza lipsei de procedura.

Petre Roman anunta, in luna februarie, la finalul Conferintei Nationale Extraordinare a Partidului Forta Democrata, ca formatiunea politica pe care o conduce isi va schimba numele in Partidul Democrat.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1442 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor