Petre Roman va avea un Petre mic

Marti, 07 Iulie 2009, ora 09:40

   

Petre Roman va avea un Petre mic
Petre Roman si sotia sa Silvia, care urmeaza sa aiba un baietel, vor sa ii puna un nume de sfant copilului lor, eventual numele tatalui sau, la dorinta viitoarei mamici.

Cei doi au plecat marti dimineata in luna de miere in Golful Milocer din Muntenegru, informeaza Ziarul Ring.

Inainte de a pleca pentru doua saptamani, Silvia, care este insarcinata in cinci luni, a facut un nou control si de a-si nota indicatiile medicului Bogdan Marinescu pentru aceasta perioada.

"Nu a avut pofte exagerate ca sa-l trimita pe Petre noaptea dupa ceva anume. Ba chiar s-a descurcat singura si cu casa in perioada in care Petre a fost plecat cu treburi la Madrid", a declarat o sursa apropiata cuplului.

In luna de miere cei doi soti vor avea de ales un ume pentru baietelul lor care se va naste pana la sfarsitul acestui an. "Cu siguranta, micutul va avea si un nume de sfant, Silvia intentionand chiar ca fiul ei sa poarte numele de Petre, ca al tatalui sau", a mai spus sursa.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de4441 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
toma necredinciosul
rank 1
sa faca si un adn
nu-l vad pe acest varstic procreend, dar tanand cont de ce faima se bucura sotia sa , este de luat in consideratie un ADN
ruginitu
rank 1
Nu-i un mic Petre,
e un mic Piotr Berkovici
Ambigua
rank 5
Guea pacatosului (pardon, presei) adevar graieste.
"Ba chiar s-a descurcat singura si cu casa in perioada in care Petre a fost plecat cu treburi la Madrid". Si de cate ori n-o mai fi fost plecat...
Ambigua
rank 5
Erata
Gura pacatosului
Lisa
rank 1
oare sa fie a lui copilul???
Oare sa fie al lui copilul cu adevarat? Cit o mai apuca Petrica sa il vada pe al mic in jurul lui. A mai avut si o fata el de care se pare ca nu mai vrea sa auda, oare de ce ca tot a lui este??? Petrica vezi ca esti cu un picior in groapa si este bine sa ai relatii bune si cu fosta sotie ca de ea te-a cam ridicat si cu fetele care le mai ai....Nu face tu tot ce zice mindra ta ca nu e bine ce faci chiar daca esti tu asa amorezat acum de ea, are ea destul timp sa iti intoarca spatele. Isi v-a gasi ea altul curind ca doar este tinara si frumoasa si de si altii rifnesc la ce ai ales tu..
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor