Ce spune ministrul Toba despre cazul politistului Godina

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 12:53
5539 citiri
Ce spune ministrul Toba despre cazul politistului Godina
Foto: Facebook/Marian Godina

Ministrul de Interne, Petre Toba, a declarat miercuri, in legatura cu situatia politistului Marian Godina, ca nu a citit postarile acestuia de pe Facebook, dar a fost "miscat" de valul de reactii si de sprijinul pe care oamenii il acorda.

"Marturisesc ca nu i-am citit postarile de pe Facebook, insa am ramas miscat de reactiile pe care oamenii le-au avut vizavi de el, in cursul zilei de marti", a spus ministrul de Interne.

Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face

Ministrul a mai spus ca sprijina orice politist "care isi face datoria corect", daca asupra sa superiorii fac abuzuri.

Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul

"Sprijin, impotriva abuzurilor superiorilor, oricare politist care isi face datoria corect", a precizat ministrul Toba, adaugand ca, fata de cele semnate de Godina, este in curs o ancheta preluata de Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Aceasta unitate de Parchet a comunicat ca a fost sesizata de catre Directia Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane despre verificarile facute la IJP Brasov, in legatura cu Marian Godina.

Din aceste verificari au rezultat "unele elemente privind posibila savarsire a unor infractiuni in legatura cu serviciul de catre sefii profesionali ai politistului, constand in presupuse interventii, in afara cadrului legal, in sensul favorizarii unei persoane ce a fost sanctionata contraventional la data de 08.02.2016".

Rasturnare de situatie la Politia Brasov: Sefii lui Godina, anchetati

"Sesizarea a fost inregistrata in evidenta dosarelor penale, urmand a fi efectuate verificarile corespunzatoare", a informat Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Toba reactie dezvaluiri Godina, #scandal Politie Brasov Godina , #ministru de Interne