Universitatea Nationala de Aparare sustine doctoratul lui Toba: Cercetarea sa a fost utila

Luni, 22 August 2016, ora 12:12
3851 citiri
Universitatea Nationala de Aparare sustine doctoratul lui Toba: Cercetarea sa a fost utila
Foto: Ministerul de Interne

Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" sustine mentinerea titlului de doctor acordat ministrului de Interne, Petre Toba, potrivit raportului transmis de membrii institutiei catre Ministerul Educatiei.

In document se arata ca "cercetarea stiintifica a lui Petre Toba a fost utila".

Potrivit adresei transmisa in luna iunie, de catre Universitatea de Aparare "Carol I", Ministerului Educatiei, "institutia, in calitate de IOSUD (institutia organizatoare de studii universitare de doctorat - n.red.), a analizat continutul tezei, constatand ca acest demers stiintific este inca de actualitate".

De asemenea, universitatea sustine ca "cercetarea stiintifica desfasurata in calitate de doctorand a domnului Petre Toba a fost utila" si a cautat "sa identifice modalitatile de actiune in domeniul cooperarii politienesti internationale".

Reprezentantii institutiei spun ca acest fapt "se poate constata concret prin multitudinea de proiecte implementate de Politia Romana alaturi de organisme internationale, privind urmarirea transfrontaliera, schimbul de personal si de informatii dar si dotarea cu tehnica permanenta pentru sustinerea acestor proiecte".

Comisia de Etica din cadrul institutiei a propus, in baza celor constatate, "mentinerea titlului de doctor acordat domnului Petre Toba".

Cazul ministrului de Interne, Petre Toba, se afla in analiza la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), institutia urmand sa se pronunte in viitorul apropiat legat de suspiciunile de plagiat.

Ministrul Educatiei anunta ca pleaca din Guvern daca se dovedeste ca Toba a plagiat si nu demisioneaza

Ministrul de Interne, Petre Toba, care a condus Politia Romana in ultimii trei ani pana la numirea in Cabinetul Ciolos, se afla pe lista cu demnitari suspectati ca si-au plagiat tezele de doctorat, existand suspiciuni ca peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei de doctorat a acestuia ar fi fost copiate din diverse lucrari.

Toba: Resping cu tarie acuzatiile de plagiat. Au fost spuse multe neadevaruri si calomnii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Petre Toba plagiat, #Petre Toba mentinere titlu doctor , #ministru de Interne