Petrecere de burlaci, încheiată cu o condamnare penală. Prostituata chemată să întrețină atmosfera a fugit cu banii

Autor: N.G.
Vineri, 28 Aprilie 2023, ora 21:50
6550 citiri
Petrecere de burlaci, încheiată cu o condamnare penală. Prostituata chemată să întrețină atmosfera a fugit cu banii
FOTO Pexels

Cinci bărbați din Alba cu vârste între 29 și 43 de ani au fost condamnați, fiecare, la plata amenzii penale în valoare de 3.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice după ce s-au răzbunat pe o prostituată care a fugit cu banii lor.

Cei cinci au organizat o petrecere a burlacilor într-un hotel din oraș. La un moment dat au chemat două prostituate pentru a dansa striptease și a întreține relații sexuale cu ei în schimbul sumei de 1.100 de lei.

Femeia s-a deplasat la hotel cu mașina condusă de prietenul ei, devenit și el inculpat în dosar. Cei doi au urcat împreună la etajul unde se aflau cei cinci petrecăreți, dar în camera acestora a intrat doar femeia. Aceasta le-a solicitat banii pentru care s-au înțeles, după care s-a oferit să coboare până jos pentru a vorbi cu un taximetrist să cumpere vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe cealaltă fată care ar fi trebuit să participe la petrecere.

Ajunsă în parcarea hotelului, femeia s-a urcat în autoturismul care între timp fusese pregătit de către prietenul său și au plecat fără a se mai întoarce pentru a presta serviciile pentru care a fost plătită.

După ce au încercat în repetate rânduri să o contacteze telefonic pe femeie, cei cinci bărbați și-au dat seama că au fost înșelați și au hotărât se deplaseze la un local pentru a servi masa. În parcarea din fața restaurantului, au observat-o pe femeie și au decis să se meargă pentru a-i cere socoteală.

Între cei cinci și bărbatul cu care se afla femeia a izbucnit un scandal în incinta restaurantului, cu lovituri de cap, pumni și chiar un briceag. Dosarul penal a fost trimis în judecată, dar, pe parcursul procesului, părțile s-au împăcat, iar infracțiunile de înșelăciune și lovire au fost anulate.

Nu au scăpat însă de infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice, având în vedere că au fost înregistrați de camerele de luat vederi din incinta localului. Faptele au avut loc în noaptea de 25/26 iulie 2018, iar hotărârea definitivă a fost pronunțată în 27 aprilie 2023 la Curtea de Apel Alba Iulia.

”Instanța reține că faptele inculpaților prezintă un grad relativ ridicat de pericol social concret, acțiunile violente fiind conjugate şi îndreptate împotriva coinculpaților lor, revoltați fiind de împrejurarea că fuseseră înșelați de cei doi. Inculpații au fost recalcitranți, devenind agresivi, exercitând acte de violență conjugate asupra inculpatului (...), dar și asupra inculpatei (...). Chiar şi pe fondul împrejurărilor care s-au petrecut anterior comiterii infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniștii publice, o atitudine prin care se recurge la violență, care a indignat persoanele prezente în local, nu se justifică”, a considerat instanța de judecată.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Un bărbat de 57 de ani din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei prostituate, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#petrecere burlaci, #inselaciune, #prostituata , #justitie