Bogații lumii, de Halloween la Castelul Bran. Imagini de la sosirea în România a vedetelor

Duminica, 30 Octombrie 2022, ora 08:52
17206 citiri
Bogații lumii, de Halloween la Castelul Bran. Imagini de la sosirea în România a vedetelor
În jur de 300 de miliardari ai lumii vor petrece Halloweenul la noi FOTO: Observatornews.ro

Elon Musk, fondatorul Tesla, alţi magnaţi din industria tech, alături de celebrităţi precum Angelina Jolie, sunt aşteptaţi la Castelul Bran, la o petrecere specială de Halloween, scrie Observatornews.ro.

Cum mulţi dintre invitaţi au ajuns de ieri în România, ziua s-a încheiat cu o cină la o stână turistică, unde oaspeţii s-au bucurat de program artistic, mâncare tradiţională şi foc de tabără. Astăzi ar trebui să fie marea petrecere de la Castelul Bran.

În aşteptarea marii petreceri monstru de Halloween, cei mai bogaţi oameni ai lumii s-au strâns aseară într-un cadru tradiţional, la o stână. În jurul unui foc de tabără, invitaţii au urmărit ''Jocul Urşilor'', obicei specific sărbătorilor de iarnă.

Primele informaţii despre petrecerea bogaţilor au apărut în mai multe publicaţii online. Cel care ar fi închiriat castelul este chiar magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a ajuns pe aeroportul Băneasa, însoţit de partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.

Locaţiile de lux din zona turistică au fost rezervate exclusiv pentru ei. În total, în jur de 300 de miliardari ai lumii, staruri de cinema şi magnaţi din industria tech vor petrece Halloweenul la noi.

La eveniment, ar fi primit invitaţie şi Elon Musk, cel mai bogat om al planetei. Miliardarul este recunoscut ca fiind un iubitor al mitologiei vampirilor, după o postare pe care a facut-o acum doi ani pe Twitter in care glumea ca el de fapt ar fi un vampir de 3 mii de ani. La petrecere este aşteptată inclusiv Angelina Jolie pentru care Musk ar avea o pasiune de mai mulţi ani.

De întregul circuit secret al oaspeţilor s-a ocupat o firma de pază din Suedia în colaborare cu o companie românească. 20 de bodyguarzi vor asigura măsurile speciale de pază, iar daca va fi nevoie, numărul lor va fi suplimentat. Invitaţilor VIP li se atribuie nume de cod, pe baza brăţărilor de acces.

Bogaţii lumii ar fi închiriat toate elicopterele din Bucureşti şi Constanţa pentru a ajunge la Braşov. Unii dintre ei au venit însoţiţi de staff-ul lor, inclusiv chefi şi makeup artişti pentru a-i deghiza la petrecerea de Halloween. Indiferent de preparatele sofisticate din meniu, starurile şi miliardarii lumii ar fi cerut ca din meniu să nu cumva să lipsească tradiţionalul hotdog.

Eveniment Quarterly Report

X -ul lui Elon Musk este cea mai mare sursă de știri false. Concluzia la care a ajuns Comisia Europeană
X -ul lui Elon Musk este cea mai mare sursă de știri false. Concluzia la care a ajuns Comisia Europeană
Un oficial de top al Uniunii Europene spune că rețeaua de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter, este cea mai mare sursă de știri false și l-a îndemnat pe proprietarul Elon Musk să...
Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Avertismentul lui Nicolae Ciucă privind riscul discursurilor extremiste: ”Populismul pune în pericol drepturile civile ale tuturor”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat joi, 28 septembrie, în cadrul Conferinţei Europene a preşedinţilor de parlamente din statele membre ale Consiliului Europei care are loc la...
#petrecere Halloween, #Elon Musk, #angelina jolie, #invitati, #Castelul Bran , #stiri vedete