Scandal pe balul Miței Biciclista. Oamenii care nu au prins bilete acuză organizatorii: ”Jumătate sunt invitații pentru lumea bună”

Joi, 10 Noiembrie 2022, ora 22:46
8439 citiri
Scandal pe balul Miței Biciclista. Oamenii care nu au prins bilete acuză organizatorii: ”Jumătate sunt invitații pentru lumea bună”
La cererea publicului vor fi două baluri în casa coanei Mița Biciclista FOTO / Pixabay

Interes neașteptat de mare pentru balul organizat în casa celebrei curtezane Mița Bicilista din București, clădire monument recent restaurată și care se redeschide publicului pe 18 noiembrie, după 80 de ani.

Biletele pentru balul ”Alb-Negru”, vândute pe site-urile dedicate, s-au epuizat rapid, în câteva zeci de minute, astfel că oamenii care nu au mai prins loc acuză acum organizatorii pe pagina de Facebook că au anunțat evenimentul când era deja sold-out. Mai mult, unii susțin că organizatorii ar fi oferit invitații pentru ”lumea bună” și ”influenceri” în loc să scoată la vânzare mai multe bilete pentru public.

”Sunt sigură că mai mult de jumătate sunt invitații pentru "lumea bună" și pentru influenceri”, comentează una dintre urmăritoarele paginii ARCEN, asociația care organizează balul.

”Era sold out de când l-ați anunțat...”, critică un alt urmăritor.

”De ce mai postați dacă stocul de bilete este epuizat? Nu e corect”, este un alt comentariu al unei tinere care și-ar fi dorit să ajungă la bal.

”Avand în vedere ca evenimentul e sold out la data când ați postat, veți mai suplimenta numărul de bilete sau organiza în alta zi?”, ”Nu înțeleg de ce se anunță astfel de evenimente după ce s-au terminat biletele????”, sunt doar o parte dintre comentariile postate pe pagina organizatorilor balului.

Astfel că, la presiunea publicului, ARCEN a decis să organizeze două astfel de baluri, unul pe 19 noiembrie, evenimentul anunțat inițial și altul pe 18 noiembrie, bal la care biletele s-au vândut la fel de repede.

Contactat telefonic, Alberto Groșescu, reprezentantul ARCEN a declarat pentru ziare.com că biletele s-au epuizat cam în douăzeci de minute, numărul acestora nefiind foarte mare.

”Există o cerere foarte mare, iar biletele nu au fost foarte multe. Chiar dacă clădirea în sine este generoasă, există și o serie de lucruri care se vor întâmpla acolo și partea de concert. Am încercat să menținem totuși un anumit nivel pentru confortul participanților”, a explicat reprezentatul organizatorilor.

Acesta a precizat că astfel de evenimente urmează să fie organizate și în luna decembrie, dar nu neapărat cu aceeași temă.

”Vor mai fi evenimente și în luna decembrie, dar încă lucrăm la partea de concept. De anul viitor ceea ce ne dorim noi să facem acolo este un stabiliment creativ, un loc care să aducă împreună mai multe entități, mai multe comunități”, a explicat Alberto Groșescu.

Balul Miței Biciclista are dress code alb și negru, șic.

”Începem împreună o nouă istorie a cunoscutei case din inima Bucureștiului. Balul celebrează deschiderea casei istorice cu un party memorabil și face publică promisiunea viitorului stabiliment creativ. Muzica se va auzi din nou în saloanele Miței după întregi decenii de liniște: seara este deschisă de un recital extraordinar susținut de Bălănescu Quartet, care vine direct de la Londra pentru deschiderea casei din centrul Bucureștiului”, se arată într-un comunicat ARCEN.

Balul va continua târziu în noapte, cu DJ Claudia care va deschide sezonul de petreceri din casa Miței Biciclista.

În acest timp, salonul cu magie, jocuri de cărți și tarot va fi animat toată noaptea la etajul doi al clădirii istorice unde Mița își avea budoarul în cele patru camere mari.

Casa Miței Biciclista va găzdui din 2023 o braserie, spații de cultură urbană și artă și cinema.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#petrecere, #Mita Biciclista, #ARCEN, #sold out, #dress code, #evenimente bucuresti , #petrecere