Zeci de tinere din Spania s-au plâns că au fost înțepate cu acul, la petreceri. Testele nu au detactat urme de droguri

Miercuri, 03 August 2022, ora 09:45
2534 citiri
Zeci de tinere din Spania s-au plâns că au fost înțepate cu acul, la petreceri. Testele nu au detactat urme de droguri
Poliția spaniolă a deschis o anchetă după zeci de rapoarte și plângeri din partea unor tinere care susțin că au fost înțepate cu ace la petreceri FOTO Pixabay

Poliția spaniolă a deschis o anchetă după zeci de rapoarte și plângeri din partea unor tinere care susțin că au fost înțepate cu ace la petreceri, așa cum s-a întâmplat recent în alte câteva țări europene, inclusiv în Marea Britanie și Franța, potrivit Le Figaro.

Aceste plângeri și sesizări au fost făcute în ultimele săptămâni la poliție sau pe rețelele de socializare, pe fondul temerilor legate de injectarea unor produse chimice pentru agresiuni sexuale.

Cu toate acestea, până în prezent, testele toxicologice nu au găsit urme de produse toxice și nu au fost raportate violențe. În Catalonia (nord-est), poliția a numărat 23 de cazuri, cele mai multe în orașul turistic Lloret de Mar, dar și în Barcelona, în timp ce în Țara Bascilor poliția a primit 12 plângeri în ultimele două săptămâni.

Poveștile sunt asemănătoare: victimele, majoritatea femei tinere, simt seara o înțepătură, de obicei în braț sau în picior, înainte de a se simți amețite sau somnoroase la scurt timp după aceea, potrivit unui comunicat al poliției basce. Dar testele efectuate până acum nu au detectat urme de droguri și nu au fost raportate agresiuni sexuale. De asemenea, nu au fost raportate alte crime sau infracțiuni, cum ar fi furtul.

#petreceri, #tinere, #intepate, #ace , #Spania