Scandal la o grupare din Liga 2 intre un capitan si antrenor: Mi s-a parut ca a facut echipa ca sa pierdem. Nu suntem rate la Gradina Zoologica"

Vineri, 05 Martie 2021, ora 13:47
3377 citiri
Scandal la o grupare din Liga 2 intre un capitan si antrenor: Mi s-a parut ca a facut echipa ca sa pierdem. Nu suntem rate la Gradina Zoologica"
Echipa Pandurii. FOTO: Facebook / Constantina Grecu

Capitanul echipei Pandurii Targu Jiu, Constantin Grecu il ataca dur pe antrenorul Calin Cojocaru dupa meciul pierdut de gorjeni, 0-4, cu Petrolul Ploiesti din Liga 2.

Fotbalistul oltean il arata cu degetul pe tehnicianul pentru rezultatul dezastruos contra prahovenilor.

"Am fost gasit tap ispasitor cu Petrolul, pentru ca nu macan in teren. Pai, nu suntem la Gradina Zoologica, ca sa fie rate pe margine care sa macane. M-a pus pe mine capitan si a zis ca eu trebuia sa vorbesc pe teren. El nu isi asuma nimic!

Sa se uite ca a facut echipa stramb! Nu poti sa ma bagi pe mine, fundas stanga, ca fundas central! Si fundasul stanga e fundas dreapta, fundasul dreapta nu e fundas dreapta. Mi s-a parut ca a facut echipa ca sa pierdem! Asa cred eu", a spus Grecu la Radio Accent.

Pandurii Targu Jiu este inntr-o situatie critica. In insolventa, echipa gorjeana este cu un pas in Liga 3, iar fotbalistii nu si-au mai primit salariile de ceva timp.

Turcii, datori la Gica Hagi. Ce suma trebuie sa primeasca patronul de la FC Viitorul

Marius Sumudica, ofertat sa vina la Dinamo . "Ma suna de o saptamana incontinuu"

#grecu acuze pandurii targu jiu antrenor , #stiri Petrolul Ploiesti