Eroare de proporții a LPF după un meci în mocirlă Petrolul - Chindia! Cum s-a denaturat realitatea

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 19:14
3121 citiri
Eroare de proporții a LPF după un meci în mocirlă Petrolul - Chindia! Cum s-a denaturat realitatea
Petrolul a pierdut acasa FOTO facebook

Chindia Târgovişte a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-1, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii, în care a revenit de la 0-1.

Petrolul a deschis scorul în prima repriză, în minutul 27, când arbitrul Viorel Flueran a dictat penalti la un fault al lui Dinu asupra lui Moldoveanu şi Grozav a transformat.

Chindia a replicat în repriza secundă cu două goluri care au adus victoria dâmboviţenilor. În minutul 70 Cooper a egalat cu o lovitura de cap din centrarea lui Vorobjovas, iar în minutul 85 Daniel Popa a închis tabela din pasa lui Cooper, pentru o victorie care aduce trei puncte importante pentru Chindia.

Meciul s-a disputat pe un teren sub orice critică, pe un noroi desăvârșit.

Cu toate că scorul final a fost 1-2, LPF a anunțat că partida s-a terminat 1-1.

PETROLUL: Leitner - Achim, Meijers, Mathaus Santos - Borta, Dumitriu (Seto 79), Purtic, Ţicu – R. Moldoveanu (Budescu 79), Irobiso, Grozav. ANTRENOR: Nicolae Constantin

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, C. Dinu (Vorobjovas 46), Ioniţă (Perianu 76) - Neguţ, Dulca (Dumitraşcu 76), Akhmatov (Cooper 46) – D. Popa (Boldor 89), Popadiuc. ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Dumitriu 24, Achim 63 / Celea 6, C. Dinu 27

Arbitri: Viorel Nicusor Flueran - George Florin Neacşu, Romică Bîrdeş

#petrolul, #Chindia, #infrangere, #LPF, #eroare, #scor , #stiri fotbal