Ziare.com

Schimbari in conducerea Petrom

Sambata, 26 Martie 2011, ora 13:21

   

Schimbari in conducerea Petrom
Petrom a anuntat schimbari in conducerea companiei, ca urmare a renuntarii lui Wolfgang Ruttenstorfer la mandatul de Presedinte al Consiliului de Supraveghere.

"Domnul Gerhard Roiss, care va ocupa pozitia de CEO al OMV Aktiengessellschaft incepand cu 1 aprilie 2011, a fost numit Presedinte al Consiliului de Supraveghere incepand cu 25 martie 2011", se arata intr-un comunicat de presa al Petrom, remis Ziare.com.

De asemenea, precizeaza reprezentantii companiei, Mariana Gheorghe va ramane Presedinte al Directoratului si Director General Executiv al Petrom.

"Manfred Leitner a fost numit membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, incepand cu data de 25 martie 2011 pana la urmatoarea Adunare Generala Ordinara a Actionarilor ce urmeaza sa aiba loc pe 26 Aprilie 2011. Incepand cu data de 1 aprilie 2011, Manfred Leitner va deveni membru al Directoratului OMV Aktiengessellschaft, responsabil pentru Rafinare si Marketing inclusiv produse petrochimice, inlocuindu-l astfel pe domnul Gerhard Roiss", se mai arata in comunicat.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Totodata, activitatea de rafinare si cea de marketing vor fi coordonate la nivelul Directoratului de catre un singur membru al Directoratului, respectiv de catre Neil Anthony Morgan. Rainer Schlang va fi responsabil pentru managementul OMV Petrom Marketing SRL, acoperind Romania, Serbia, Bulgaria si Republica Moldova si va continua sa detina functiile de Presedinte al Consiliului de Administratie al Petrom LPG SA si Petrom Aviation SA.

"Ca urmare a noilor decizii, incepand cu data de 17 Aprilie 2011, Directoratul Petrom va fi compus din 5 membri, numiti pentru o perioada de 4 ani: Mariana Gheorghe - Presedinte al Directoratului si Director General Executiv; Daniel Turnheim - Membru al Directoratului si Director Financiar; Johann Pleninger - Membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Explorare si Productie; Neil Anthony Morgan - Membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Rafinare si Marketing; Hilmar Kroat-Reder - Membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Gaze Naturale, Energie si Produse chimice", precizeaza sursa citata.

D.R.

Citeste mai multe despre Petrom schimbari conducere
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2163 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Pai nu stiu de ce se mai numeste PET ROM?

Trebuie sa-i schimbe si brandul in PET AUS.....ce legatura mai are cu ROM. Nici una! Sau poate gresesc mai are cu prostii de la care sug petrolul!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor