Ziare.com
Home > Personalitati > Petru Bogdan Cojocaru
Petru Bogdan Cojocaru
Posta Romana are un nou director, al cincilea in ultimul an

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 11:12

Posta Romana are un nou director, al cincilea in ultimul an

Petru Bogdan Cojocaru / ministrul Comunicatiilor

Costin Tudor a fost numit director general provizoriu al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), a anuntat Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI). Acesta este al cincilea director in ultimele 12 luni si il inlocuieste pe Ovidiu Sacara. "In decursul zilei de astazi, 2 aprilie a.c., a avut loc sedinta Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana S. A. in care s-a hotarat numirea ca director general provizoriu a domnului Costin Tudor. Aceasta decizie a fost luata prin votul unanim al membrilor Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana S.A.", se arata in informarea ministerului de resort. Pana la acest moment, Ovidiu Ioan Secara, director general adjunct la Posta Romana, a detinut sefia companiei, dupa demisia Elenei Petrascu din functia de director general, anuntata in data de 15 februarie 2018. Posta Romana, companie nationala infiintata conform Legii ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Petru Bogdan Cojocaru, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Petru Bogdan Cojocaru
Petru Bogdan Cojocaru
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Petru Bogdan Cojocaru, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor