Lakatos: Serviciile de informatii au pregatit pontul cu Funeriu pentru Antena 3

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 21:56
5428 citiri
Lakatos: Serviciile de informatii au pregatit pontul cu Funeriu pentru Antena 3
Foto: Ziare.com

Deputatul UDMR Petru Lakatos a declarat pentru Ziare.com, ca el crede ca serviciile de informatii au trimis documentul falsificat prezentat de Antena 3, in care ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, aparea ca si cum nu ar fi promovat Bacalaureatul din prima sesiune.

"Foarte putini in tara asta stiu la ce se gandeste domnul presedinte Basescu, la ce lucreaza serviciile secrete(...) M-am referit la ultima actiune cu Antena 3, cu Funeriu. Pentru ca pontul acela a fost asa pregatit si inghitit de unii prezentatori ca dupa aceea sa iasa ce a iesit", a spus Lakatos pentru Ziare.com, intrebat daca serviciile sunt implicate in cazul anchetei DNA care-l priveste pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

Parlamentarul a mai spus si ca in Romania, ca si in Ungaria sau alte tari, serviciile secrete sunt implicate in multe activitati de genul acesta.

"Nu sunt straine serviciile, pot sa-mi inchipui si sa trag aceasta concluzie. Dumneavoastra si foarte multi in tara aceasta cred ca ce se intampla la noi e unic, ca la altii nu se intampla. Uitati-va ce e in Ungaria, cu cei doi sefi ai serviciilor secrete care au urmat unul dupa altul, si ministrul care ii supraveghea, sunt anchetati, iar ancheta e secretizata pana in 2089. Eu n-o sa mai apuc sa aflu care sunt substraturile acolo", a mai declarat Lakatos.

El a subliniat ca poate sa aiba aceasta convingere personala ca serviciile nu sunt straine de multe intamplari din perioada aceasta si anterioara, nu neaparat legate de UDMR.

"Nu strict la UDMR, cu ceea ce se intampla, cum se pun pe tava lucruri care ulterior nu se confirma. Eu am mai dat exemplu acelui protest al celor de la Londra, cu Tinutul Secuiesc. Au fost secui care vorbeau romaneste si nu stiau limba maghiara, dar au fost secui din aia care vor neaparat sa fure Tinutul Secuiesc si asa mai departe. Pot sa am pareri, sunt ale mele, nu am cerut o confirmare a conducerii UDMR, asta e convingerea mea. M-as bucura sa nu am dreptate. Din pacate, in ceea ce priveste evolutiile economice, situatia din tara, m-am obisnuit sa am dreptate si acest lucru nu ma bucura", a mai adaugat Lakatos, pentru Ziare.com.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Lakatos servicii Antena Funeriu, #Lakatos document Funeriu servicii secrete , #stiri Petru Lakatos