UDMR boicoteaza PDL si va merge la Antena 3

Luni, 11 Iulie 2011, ora 19:45
2508 citiri
UDMR boicoteaza PDL si va merge la Antena 3
Foto: Arhiva

Parlamentarii UDMR "boicoteaza" PDL si, in contra anuntului facut de democrat-liberali, vor raspunde invitatiilor la emisiunile Antenei 3. PDL-istii au decretat, luni, ca nu vor merge in studiourile postului de televiziune, atitudine pe care, spuneau ei, o vor avea si partenerii de Coalitie.

"Sa lamurim: PDL are mai multi parteneri de Coalitie. Nu cred ca s-a referit la UDMR, pentru ca in UDMR nu exista posibilitatea democratica de a se lua o astfel de decizie", a spus deputatul UDMR Lakatos Petru pentru ziare.com.

"Decizia PDL nu ne priveste. Daca am fost invitati ne-am dus, indiferent daca un post de televiziune era mai critic, subiectiv sau obiectiv. Eu spun ca presa daca e obiectiva trebuie sa fii acolo, asa mi se pare firesc", a spus la randul sau, deputatul UDMR Mate Andras, pentru Ziare.com.

Deputatul Lakatos a avertizat ca "lupta cu mass-media nu a fost castigata nicodata de politicienii care a aplicat legea boicotului".

"E o cauza pierduta. Nu are rost. Ceea ce poate sa faca un politician, si profesional si legile ne dau posibilitatea asta, este dreptul la replica. Dar nu asa, sa boicotam, indiferent de ce post ar fi vorba sau cat de urat s-a vorbit. Ca politician trebuie sa comunici cu alegatorii. Daca nu iti spui punctul de vedere, ramai tu in pierdere", le-a recomandat Lakatos PDL-istilor.

Decizia conducerii PDL este boicotata chiar si de parlamentarii partidului. Unul dintre ei este deputatul Daniel Oajdea, care a fost prezent, luni, in direct la Antena 3, vorbind chiar despre intedictia aparitiilor la postul de televiziune.

Democrat-liberalii au decis, luni, sa boicoteze emisiunile Antenei 3, dupa ce postul de televiziune ar fi prezentat un act fals, in care se arata ca ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, nu ar fi luat Bacalaureatul din prima sesiune.

"Vorbim de falsificare, prezentarea unei liste falsificate si trunchiate despre domnul ministru Funeriu, in ideea ca dansul nu ar fi promovat examenul de Bacalaureat din prima sesiune. PDL va formula plangeri la Consiliul National al Audiovizualului si domnul ministru va initia actiuni in justitie", a spus presedintele OTPDL, Razvan Mustea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#UDMR boicot Antena 3, #PDL boicot Antena 3, #Lakatos Petru , #stiri Petru Lakatos