Ziare.com

Petru Movila demisioneaza din functia de secretar general al PDL Iasi

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 19:45

   

Deputatul PDL Petru Movila a anuntat ca va demisiona din functia de secretar general al PDL Iasi, cerand totodata ca intreaga conducere a filialei judetene sa-si depuna mandatul, din cauza rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale.

Petru Movila, care a candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi pe listele PDL, a declarat, sambata, pentru corespondentul MEDIAFAX ca duminica, in cadrul Biroului Permanent Judetean al PDL Iasi, isi va anunta demisia din functia de secretar general al filialei judetene a PDL.

El a spus ca intreaga conducere a PDL Iasi, atat de la filiala judeteana, cat si de la organizatia municipala, ar trebui sa demisioneze, in urma rezultatelor slabe la alegerile de duminica.

"Am scos un rezultat prost, trebuie sa ne asumam acest lucru. Eu renunt la postul de secretar general. Probabil ca si alti colegi din BPJ vor demisiona. Intreaga conducere ar trebui sa plece si sa vina alti oameni", a afirmat Petru Movila.

In replica, presedintele filialei municipale a PDL Iasi, Marius Spinu, a spus ca "analizele in partid nu se fac la presiunile lui Movila".

"Si-a dus campania electorala de la Consiliul Judetean cum a vrut. A avut propria echipa, iar apoi nu ii mai raspundea la telefon sefului de filiala. Legat de demisia mea, asta este celor mai usor. A fi presedinte de organizatie nu este o fericire", a declarat Marius Spinu.

In urma scrutinului de duminica, PDL Iasi a obtinut la Consiliul Judetean 16,97 la suta din voturi, in timp ce candidatul partidului la sefia CJ Iasi, Petru Movila, a avut 17,74 la suta.

In municipiul Iasi, PDL a inregistrat 14,5 la suta, iar candidatul la primarie al partidului, deputatul Nicusor Paduraru, a primit 10 la suta din voturi.

Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus demisiile, joi, urmand ca duminica sa aiba loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1371 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si ce daca!

Sa-l puna pe Eremia Movila, ca-i tot din neamul Movilestilor!

 

Ntzzz,,

e din neamu populatiei inlocuitoare,,,

E bine cand oamenii isi asuma raspunderea .

Cu mandatul pe masa , la judecata organizatiei .
Punct si de la capat !

 

Zece insi mi-au dat unu!!

Se vede de la o posta cata incultura se scurge prin acest forum Ziare.com. Prostii nici glumele nu stiu sa le guste, dar sunt negrii in cerul gurii!

....

Good Idea....

 

Oameni ai dreptei, este nevoie cu adevărat să ne unim pentru a putea

... caștiga alegerile parlamentare. Intalnirea de azi a căpeteniilor PD-L nu va aduce nimic nou. Nu pot in actuala formulă să se "retehnologizeze" orice ar face.
Dreapta, oricat și-a dorit-o PD-L, nu au reușit să infigă steagul nici atunci cand a fost la putere pe toate fronturile,dintr-un singur motiv – nu a putut identifica oamenii cu adevărat de dreapta. Cum puteau ei să intre intr-un proces care făcea din politicieni oameni de afaceri și nu invers cum ar fi trebuit. Cum puteau ei să facă ceva, sau să facă, cand mereu la masa prezidiului stau mereu, numai intelectualii dreptei și acum cand este mai greu pentru partid vor să dea naștere unor metiși politici, ce mușcă mana ce i-a hrănit , care vorbeau și chiar acum vorbesc vorbe fără rezonanță in randul oamenilor cu adevărat de dreapta, clasa de mijloc, antreprenori, nici măcar nu-i văd și simt, sau in cel mai fericit caz ii văd, dar nefiind cu adevărat oameni dreapta, nu pot accepta o concurență reală in politică pe modelul economic, crezand că ii pot reprezenta și astfel să aibă și ei un rost.
Dreapta, să fie clar pentru orice partid care se erijează intr-un partid de centru dreapta, este a oamenilor cu adevărat de dreapta, oameni care ințeleg și au nevoie mai mult ca oricand să aibă un partid al lor, puternic, responsabil și la putere, așa cum aceste vremuri noi o cere, in stare să aibă grijă de țară și s-o administreze cu competență și eficiență, in interesul cetățenilor romani și a Romaniei.
Oameni noi și vechi in politică, toți cei care simt pulsul dreptei, trebuie să iasă in față pentru a forma un partid puternic de dreapta, pe structura actuală a PD-L, mă refer la tot ceea ce poate fi folosit și păstrat, sedii și oameni ce se va trebui să se supună rigorilor dreptei politice intr-o nouă formulă rezultată in urma intalnirii forțelor de dreapta, nu declarate, ci autentice.
Această posibilă și necesară forță va avea in primele randuri oameni care și-au dovedit competența, dar și eficiența in activitatea lor, care au dat și dau dovadă că pot și vor să se pună in slujba interesului cetățenilor romani și a țării noastre, oameni politici adevărați, responsabili pentru tot ceia ce fac, capabili de a fi integri in orice situație, dar capabili să găsească și să-și asume soluții și măsuri care ducă la renașterea speranței in societate și să restabilească increderea in dreapta politică, in clasa politică prin acesta, condiții strict necesare ca motoarele societății să fie repornite și pe calea dreaptă să asigurăm un mediu politic, economic și social prietenos, stimulativ și motivant – prosperitate, bunăstare și o țară frumoasă pentru oamenii ce locuiesc aceste meleaguri și oaspeții noștri.
Mergem inainte pe calea și cu calea dreaptă,intr-o formulă care unește toate forțele de dreapta.
Noi, cu noi !!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor