Peugeot - vanzari record la sfarsitul primului semestru

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 17:06

   

Peugeot - vanzari record la sfarsitul primului semestru
Datele oficiale comunicate de casa automobilistica franceza PSA Peugeot Citroen evidentiaza faptul ca, pentru anumite companii, criza economica mondiala nu afecteaza negativ vanzarile, ba dimpotriva.

Astfel, la sfarsitul primului semestru al anului fiscal in curs, grupul francez PSA Peugeot Citroen a inregistrat o crestere de 9,7% a volumului total de vanzari, fata de aceeasi perioada a anului trecut, relateaza ANSA.

In ciuda competitiei acerbe din sectorul productiei de automobile europene, curba ascendenta a vanzarilor grupului francez marcheaza un succes fara precedent, depasind pragul de 31 miliarde de euro, din care peste 22 de miliarde provin exclusiv din vanzarile realizate la nivelul diviziei auto.

Potrivit sursei citate, rezultatul financiar al grupului la sfarsitul lunii iunie 2011 este de 1.157 miliarde de euro, marcand o crestere de 1,8% fata de aceeasi perioada a anului 2010, in timp ce profitul net inregistrat este de 806 milioane, cu o crestere de 18% fata de anul precedent.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1471 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor