Pharrell Williams și-a vândut casa din California cu 9,2 milioane de dolari

Vineri, 25 Februarie 2022, ora 23:39
2679 citiri
Pharrell Williams și-a vândut casa din California cu 9,2 milioane de dolari
Cântărețul Pharrell Williams și-a vândut o casă în California FOTO https://www.realtor.com/

Cântărețul Pharrell Williams tocmai și-a vândut a doua casă din California în ultimii trei ani, acoperită cu sticlă și întinsă pe o creastă din Hollywood Hills, pentru suma de 9,2 milioane de dolari, scrie Los Angeles Times.

Prețul încasat este mai mic decât cele 12 milioane de dolari pe care le-a cerut în 2020, dar cu aproximativ 2 milioane de dolari mai mult decât a plătit pentru locuință în anul 2015.

Aflată în Laurel Canyon, reședința seamănă cu cealaltă casă a lui din Los Angeles, un complex arhitectural uimitor pe care l-a cumpărat de la Tyler Perry în 2018 și l-a vândut doi ani mai târziu pentru 14 milioane de dolari. Artistul câștigător al unor premii Grammy s-a mutat în Florida în timpul pandemiei, scăzând cu 30 de milioane de dolari o locație de 17.000 de metri pătrați din Coral Gables.

Locuința vândută recent a fost construită în 2007 de Hagy Belzberg, un arhitect din Santa Monica, care creează spații uimitoare, asemănătoare unei nave spațiale. Aici, Belzberg unește sticla și piatra cu linii zimțate care străbat interioarele pitorești.

Casa inteligentă se întinde pe 6.100 de metri pătrați, cu cinci dormitoare și 5 băi, inclusiv o suită principală cu un perete video de 10 picioare, duș cu aburi și cadă din piatră de onix. Există, de asemenea, o pensiune completă cu o zonă de ecranare sub un acoperiș cu plăci pliate.

În exterior, terenul de 1,5 acri adaugă facilități excelente, cum ar fi o piscină infinită de 70 de picioare, un cinematograf în aer liber și un skate park. Mai multe începări oferă vederi de 360 de grade ale orașului și munților din jur.

Cântăreț, rapper, producător și designer de modă, Williams, cunoscut pur și simplu sub numele de Pharrell, a format duo-ul hip-hop Neptunes la mijlocul anilor '90 și a fondat trupa N.E.R.D. mai târziu în acel deceniu. A câștigat 13 premii Grammy și a primit două nominalizări la Oscar - una pentru cântecul său de succes „Happy” și alta pentru producția filmului „Hidden Figures”.

Citește și:
MApN vinde la fier vechi tancurile sovietice. Cu ce sumă poate fi cumpărat un T-55
MApN vinde la fier vechi tancurile sovietice. Cu ce sumă poate fi cumpărat un T-55
Romtehnica, o companie aflată în subordinea Ministerului Apărării Naţionale (MApN), a scos la licitație un lot de tancuri sovietice T55. Potrivit anunțului, este vorba despre 20 de...
Vărul Reginei Elisabeta își scoate moșia la vânzare. Care este prețul proprietății cu o vechime de peste 400 de ani
Vărul Reginei Elisabeta își scoate moșia la vânzare. Care este prețul proprietății cu o vechime de peste 400 de ani
Ducele de Gloucester, vărul regretatei Regine Elisabeta a II-a, și-a scos la vânzare moșia familiei, Barnwell Manor, un punct de reper arhitectural plin de istorie ce poate fi cumpărat cu 4,75...