Jucarii sexuale de la Philips

Luni, 15 Septembrie 2008, ora 12:35
3943 citiri
Jucarii sexuale de la Philips

Compania Philips a anunta lansarea pe piata a trei tipuri de jucarii sexuale destinate adultilor cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani.

Jayson Otke, purtator de cuvant al companiei, a declarat ca persoanele care fac parte din acest segment de varsta au fost pana acum neglijate de marii producatori care activeaza pe aceasta piata.

Cele trei tipuri de "jucarii pentru adulti", denumite "Intimate Massage Range", "Warm Massage" si "Intimate Dual Massage" vor oferi, asa dupa cum sugereaza si numele lor, un masaj al zonelor intime. Ambalate in cutii elegante, rosii, jucariile, de forma unor pietre, au contururile vibrante, dupa cum a declarat Otke, citat de "The Daily Telegraph".

Pot fi lasate oriunde in casa, neavand forme care sa le tradeze destinatia. Potrivit purtatorului decuvant, ele nu sunt create pentru a inlocui partenerul, ci pentru a imbunatati viata sexuala de cuplu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
ele mai multe dureri și afecțiuni sunt resimțite la nivelul tălpilor, loc unde se găsesc centri nervoși corespunzători fiecărui organ și părți a corpului. De aceea, atunci când...
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
#jucarii sexuale, #cuplu, #Philips, #masaj , #stiri Philips