Piaggio Beverly revoluționează mobilitatea urbană prin atitudinea sportivă și designul elegant

Advertorial
Luni, 11 Aprilie 2022, ora 16:49
7065 citiri
Piaggio Beverly revoluționează mobilitatea urbană prin atitudinea sportivă și designul elegant
Piaggio Beverly FOTO: piaggio.com

Cel mai nou scuter Piaggio Beverly continuă să impresioneze strada, la douăzeci de ani de la lansarea primei generații. Cu același spirit sporty și look elegant, Beverly este astăzi un crossover care combină versatilitatea și anduranța jantelor de înălțime medie cu performanța și confortul oferit de un GT de lux. Modelul este disponibil în versiunile 300 și 400 cc, o formulă inovatoare care duce puterea și confortul la următorul nivel atât pentru rider, cât și pentru pasager.

Dacă vreți să optați pentru un scuter Piaggio, trebuie să știți că versatilitatea este o caracteristică cheie a modelului Beverly. Devenit simbol al eleganței și agilității pe două roți vreme de peste două decade și foarte apreciat de utilizatorii din întreaga lume, modelul de față din familia Piaggio continuă să evolueze și să surprindă. Beverly a înregistrat vânzări record și nu dă semne că ar pierde în fața competitorilor, eliberându-se de categoriile tradiționale pentru a se transforma într-un crossover versatil și de încredere pentru riding în oraș și în afara lui.

Varianta standard Beverly și versiunea mai sportivă, Beverly S, mențin trăsăturile dinamice și de anduranță a modelelor cu roți înalte. Ambele oferă opțiuni de motorizare 300 cc și 400 cc. Construit pentru naveta urbană în multele ei forme, Piaggio Beverly este rapid și manevrabil. În plus, vine echipat standard cu multiple dotări tehnice și de confort, iar spațiul atent creat pentru pasager adaugă mai multă distracție plimbărilor. Manevrabilitatea uluitoare a acestui scuter se datorează șasiului optimizat, în timp ce puterea de top este asigurată de cea mai recentă motorizare Piaggio HPE conformă normelor EURO 5.

Motoarele 300 și 400 cc HPE (High Performance Engine) Euro 5 alcătuiesc, împreună cu arhitectura modernă a șasiului cu stil inspirat de la motociclete, formula câștigătoare. Nu doar că riderul dispune de o creștere semnificativă de putere și cuplu pentru performanță incredibilă și manevrabilitate mai agilă, dar pachetul monocilindru, în 4 timpi, 4 valve, pe răcire cu lichid și injecție electronică livrează niveluri reduse de zgomot și consum de combustibil. Toate aceste caracteristici recomandă scuterul Beverly chiar și pentru plimbări pe distanțe mai mari. De reținut este și aderența îmbunătățită la pilotare, mulțumită echilibrului obținut prin dotarea cu roți înalte și jante din aliaj ușoare, cu roata din față mai mare cu 2 inch decât cea din spate.

Atitudinea sportivă este o altă latură a scuterului Piaggio Beverly. Deși păstrează designul original mult îndrăgit, modelul aduce câteva elemente distinctive, astfel că partea din față și silueta laterală au fost reproiectate pentru un look mai muscular, în timp ce caroseria se îngustează spre coada cu profil subțire. Indicatoarele cu LED și stopurile delimitează marginile scutului pentru a crea un fel de „semnătură” luminoasă care este ușor recognoscibilă și pe timp de zi. Luminile LED se găsesc și în partea din spate a scuterului, unde veți mai descoperi plăcuța inspirată de lumea motociclismului. Accentele de negru lucios și jantele cu șapte spițe atrag atenția, în timp ce șaua cu cusături duble și tapițerie elegantă denotă o atenție crescută în ceea ce privește detaliile.

Tehnologia Smart transformă interacțiunea vehicul - rider, simplificând experiența de pilotare printr-o serie de featuri practice, cum ar fi Bike Finder, o funcție utilă atunci când nu mai știți să vă găsiți scuterul într-o parcare arhiplină. Beverly mai dispune de pornire electrică și de un bord cu afișaj digital LCD de 5.5” montat central, unde comenzile au fost plasate special pentru confort maxim de fiecare parte a ghidonului.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Piaggio Beverly, #crossover, #scuter , #motocicleta