Dezvoltator imobiliar important din Capitală pune la vânzare Avalon Estate. Când vor fi finalizate locuințele

Miercuri, 19 Iunie 2024, ora 16:53
2866 citiri
Dezvoltator imobiliar important din Capitală pune la vânzare Avalon Estate. Când vor fi finalizate locuințele
Locuințe deja vândute de Prime Kapital în proiectul Avalon Estate - Faza 1 FOTO Prima Kapital

Prime Kapital, dezvoltator, investitor și operator imobiliar integrat din București, a lansat vânzările pentru Faza 2 de dezvoltare a Avalon Estate, un proiect rezidențial cu acces auto limitat, dezvoltat în zona de nord a Bucureștiului, aproape de principalul centru de business al orașului. Perioada estimată pentru finalizarea acestei faze este sfârșitul anului 2025.

În urma rezultatelor excelente înregistrate în etapa de vânzări pentru locuințele din Faza 1 și după instalarea primilor rezidenți, potrivit Prima Kapital, Faza 2 din Avalon Estate cuprinde scoaterea la vânzare a trei clădiri cu acces din alei preponderent pietonale, între care și ultima clădire tip T (T1), alături de două clădiri noi de apartamente cu regim redus de înălțime, aducând astfel totalul unităților dezvoltate la aproape 70% din proiect. În această etapă de dezvoltare se va finaliza și ultima secțiune a parcului central, care va include o amenajare acvatică conectată cu pârâul artificial ce traversează parcul. Dincolo de rolul estetic, acesta va contribui și la colectarea și filtrarea apelor pluviale, înainte de a le elibera în lacul natural de lângă proiect, relatează compania.

Ce facilități oferă locuințele din Avalon Estate

Duo-ul de clădiri de apartamente (A2b și A3b) va beneficia de detalii actualizate pe fațade, dar și de noi tipologii de locuințe, în completarea celor deja finalizate. Faza 2 va include aproximativ 800 m² de spații comerciale tip boutique, cu dublă orientare, inclusiv către aleea interioară fără trafic auto.

În 2023, Avalon Estate a fost premiat în cadrul Anualei de Arhitectură, fiind proiectul câștigător al secțiunii „Arhitectură construită / Arhitectura locuinței colective”.

Faza 1 a proiectului a fost construită pe o infrastructură bine gândită și proiectată (de exemplu, conceptul de pârâu artificial integrat), în timp ce noile dispuneri, fațade și tehnologii implementate continuă să completeze clădirile livrate, asigurând în același timp varietatea în cadrul dezvoltării. „Toate unitățile dispun de ferestre mari și terase, grădini sau logii generoase, pentru a valorifica spațiile interioare și exterioare, mai ales având în vedere că majoritatea unităților vor avea vederea către alei pietonale. În plus, noile clădiri vor integra un nou concept de alee, extinzând și mai mult zonele comune și spațiile dintre clădiri, într-un cadru fără trafic auto.”, mai arată comunicatul de presă emis de companie.

Faza 2 marchează, totodată, ultima oportunitate de a achiziționa unul dintre ultimele 14 townhouse-uri care urmează să fie construite în Avalon Estate, adaptate la compartimentarea cea mai apreciată și solicitată din Faza 1, care s-a vândut imediat după lansare și care include caracteristici precum:

 • Trei dormitoare mari.
 • Zone separate de zi și de noapte.
 • O intrare principală și una secundară - similar cu o vilă individuală.
 • Ieșire către alee 100% fără acces auto.
 • Spații distincte pentru activități de familie și divertisment.
 • Terasă privată de 40 m².
 • Înălțimi libere de 2,85 m, 3,2 m și 3,4 m.
 • Perete de depozitare la parter, destinat bicicletelor și altor obiecte personale.
 • Priveliști impresionante.
 • Opțiunea de a cumpăra locuința „la gri” sau cu finisaje incluse.

În timp ce lucrările la subsolurile, fundațiile și infrastructura aferentă clădirilor din Faza 2 au fost definitivate deja în 2023, finalizarea întregii faze este estimată pentru ultima parte a anului viitor.

Netflix își extinde lista de jocuri: Squid Game Multiplayer, anunțat. Când se lansează
Netflix își extinde lista de jocuri: Squid Game Multiplayer, anunțat. Când se lansează
Netflix continuă să își extindă oferta de jocuri gratuite incluse în abonamentul său, adăugând un nou joc multiplayer inspirat de celebra serie sud-coreeană „Squid Game”. În...
Intel explică problemele de stabilitate ale procesoarelor Core 13 și 14
Intel explică problemele de stabilitate ale procesoarelor Core 13 și 14
Intel a oferit o explicație oficială pentru problemele de stabilitate care afectează procesoarele sale de ultimă generație, Core 13 și 14. După speculații și nemulțumiri ale...
#piata imobiliara bucuresti, #dezvoltator imobiliar, #dezvoltator imobiliar avans, #vanzare apartamente, #vanzare apartamente Bucuresti , #Piata imobiliara
 1. Netflix își extinde lista de jocuri: Squid Game Multiplayer, anunțat. Când se lansează
 2. Intel explică problemele de stabilitate ale procesoarelor Core 13 și 14
 3. Xiaomi Mix Flip ajunge oficial pe piața europeană. La ce preț este oferit de producător
 4. Spotify se pregătește să lanseze un abonament HiFi pentru a concura cu TIDAL și Apple Music
 5. Huawei amână lansarea seriei Mate 70: Ce upgrade-uri ne așteaptă
 6. Elon Musk, acuzat că ar cheltui lunar 45 de milioane de dolari pentru susținerea campaniei lui Donald Trump
 7. Ce salarii lunare au piloții și stewardesele de la TAROM. Protestul de la compania de stat a avut succes
 8. Țara în care robotaxi-urile sunt extrem de ieftine și schimbă industria transporturilor
 9. Boeing și NASA efectuează teste la sol pentru propulsarea capsulei Starliner
 10. Un nou Twingo electric restilizat va fi fabricat într-o țară din Europa Centrală. Când va începe producția