Înapoi la listarea arhivei

23 Iunie 2011 - Zilele Orasului au fost deschise de Targul produselor traditionale

Sarbatorirea patronului spiritual al orasului Piatra Neamt, Sfantul Ioan Botezatorul, se va intinde pe parcursul a cinci zile.

23 Iunie 2011 - Un angajator nemtean risca puscaria pentru munca la negru

Campania privind identificarea cazurilor de munca nedeclarata, continua in forta. Saptamana trecuta, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Neamt, ai Politiei, Jandarmeriei si ai

23 Iunie 2011 - Subventii penrtu munca in vacanta

Incepand de saptamana aceasta angajatorii nemteni pot incadra in munca elevi si studenti pe perioada vacantei. Pentru fiecare elev angajat societatea primeste o subventie de 250 de lei.

23 Iunie 2011 - Munitie din timpul celui de-al doilea razboi mondial

Echipa pirotehnica de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, continua sa descopere urme din cel de-al doilea razboi mondial.

23 Iunie 2011 - Asigurarea obligatorie a locuintelor

Societatea comerciala de asigurarire asigurari, constituita prin asocierea societatilor de asigurare autorizate sa incheie asigurari obligatorii pentru locuinte - Pool de Asigurare Impotriva

23 Iunie 2011 - Al doilea dosar penal pentru munca la negru

Controalele mixte desfasurate saptamana trecuta pentru depistarea cazurilor de munca fara forme legale sau finalizat cu amenzi de 70 000 de lei si un dosar penal pentru un angajator care la momentul

23 Iunie 2011 - Au inceput Zilele Orasului Piatra Neamt

Pe parcursul a cinci zile, la Piatra Neamt va fi multa distractie si voie buna, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Orasului.

23 Iunie 2011 - Ceahlaul isi modernizeaza arena Vor standarde UEFA

Pentru a face fata atit cerintelor Ligii 1, cit si conditiilor puse de UEFA, nemtenii au inceput lucrarile de imbunatatire a stadionului.