Înapoi la listarea arhivei

09 Noiembrie 2011 - Notariatul sotiei lui Aurelian Soric, incendiat cu un cocktail Molotov

Biroul notarial din Piatra-Neamt al Cristinei Soric, sotia fostului sef al IPJ Neamt Aurelian Soric, a fost incendiat marti noapte.

09 Noiembrie 2011 - "Ceahlaul m-a adus in Liga 1 cind eu nu mai credeam"

Daniel Stana a marcat un gol superb la Mioveni, dar ramine cu picioarele pe pamint, sustinind ca Ceahlaul are mult de munca de aici inainte in Divizia A - "lui Enache ii datorez mult pentru revenirea

09 Noiembrie 2011 - Soferi jefuiti cu toporul

Rupt de beat, un adolescent de 16 ani, din Dragomiresti, a oprit mai multe masini in trafic si i-a tilharit pe ocupanti - pentru ca victimele sa fie cooperante, infractorul le ameninta cu un topor -

09 Noiembrie 2011 - Mii de nemteni lasati fara tratamente

De mai bine de o luna, mii de nemteni care sufera de tot felul de afectiuni ale tiroidei nu mai au cu ce sa se trateze, motiv pentru care asista neputinciosi la inrautatirea starii lor de sanatate.

09 Noiembrie 2011 - Bani de liceu pentru mai putini elevi

Numarul elevilor de liceu care vor beneficia in acest an scolar de ajutor financiar de la stat a scazut la Tirgu Neamt, comparativ cu anul precedent.

09 Noiembrie 2011 - Vaccinuri insuficiente pentru populatia Neamtului

Prima transa de vaccinuri antigripale nu este nici pe departe suficienta pentru imunizarea populatiei cu risc crescut de imbolnavire din Neamt.

09 Noiembrie 2011 - Uniforme pentru profesori

Subiectul uniforme in scoli revine, insa de data aceasta cei vizati sunt profesorii si nu elevii.

09 Noiembrie 2011 - La Roman, calamitatile se anunta prin SMS

Romascanii vor fi anuntati printrun mesaj pe telefonul mobil cu privire la iminenta producerii unei calamitati naturale.

09 Noiembrie 2011 - Sistemul de alarmare publica a fost modernizat

Primaria Piatra Neamt vrea sa modernizeze sistemul public de alarmare avertizare, astfel ca a achizitionat de curand doua sirene electronice de 1.200 W (opt goarne), stalpi pe care sa fie montate