Înapoi la listarea arhivei

15 Decembrie 2011 - Victima zace in spital, agresorul este in libertate

Doinita Paval (49 de ani), contabila din Neamt injunghiata pe 7 decembrie in biroul societatii Commetex de catre directorul Dumitru Lesovschi, trece cu greu peste trauma.

15 Decembrie 2011 - Sotia infidela ucisa dupa 8 ani

Un septuagenar, din localitatea Ion Creanga, si-a ucis nevasta din gelozie, fapta avind loc pe 13 decembrie 2011. La cei 72 de ani ai sai, Gheorghe Tulpan are pe constiinta trei vieti, deoarece in

15 Decembrie 2011 - O gravida de 16 ani si-a taiat venele

Ziua de marti, 13, se pare ca a fost una cu foarte multe ceasuri rele si a adus ghinion mai multor nemteni care, rapusi de depresie, au vrut sa-si ia zilele.

15 Decembrie 2011 - Schimbare in CA al Spitalului Neamt

Sefii Spitalului Judetean dar si cei ai Casei de Asigurari si ai Directiei de Sanatate Publica, s-au reunit ieri la o sedinta de Consiliu de Administratie.

15 Decembrie 2011 - Sanctiuni aspre pentru petarde vindute minorilor

Ca in fiecare an, in perioada sarbatorilor de iarna, lucratorii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu reprezentantii Inspectoratului de Munca fac o serie de controale

15 Decembrie 2011 - Firmele angajatoare au la dispozitie o noua versiune a Revisal

Angajatorii nemteni au la dispozitie o noua versiune a aplicatiei informatice Revisal pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, ce a fost publicata recent.

15 Decembrie 2011 - Hituri rock interpretate de orchestra simfonica la Piatra Neamt

Publicul are ocazia sa asculte melodii cunoscute ale formatiilor Queen, Beatles sau Rolling Stones intr-o interpretare inedita a Filarmonicii "Mihail Jora" si corului Armonia al Colegiului National

15 Decembrie 2011 - Sala Polivalenta este gazda voleiului romanesc in 2012

Voleiul romanesc, la nivel de echipe nationale, se va muta la Piatra Neamt in 2012, in urma deciziei luate de Federatia Romana de Volei.