Înapoi la listarea arhivei

30 Noiembrie 2012 - Asocieri de un milion de euro

Consiliul Judetean Neamt a incheiat zeci de asocieri pe parcursul acestui an. Suma oferita fundatiilor, asociatiilor sau institutiilor ajunge la un milion de euro. Cei mai multi bani au mers catre

30 Noiembrie 2012 - 519 ani de concedii medicale

Anul acesta, angajatii au beneficiat de 215.976 de zile de concediu medical. Numarul tot mai mare de concedii medicale este cauzat de starea de sanatate tot mai proasta a angajatilor.

30 Noiembrie 2012 - Prima biblioteca din Pancesti, aproape gata

Administratia locala din Pancesti a primit o importanta donatie de carte, pentru infiintarea primei biblioteci din comuna.

30 Noiembrie 2012 - Un barbat din Neamt a fost zdrobit in bataie de un vagabond

Politia Piatra Neamt si ofiterii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale de la judet fac cercetari amanuntite pentru a stabili ce i sa intamplat unui barbat de 67 de ani, care locuieste

30 Noiembrie 2012 - Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Humulesti

Piatra Neamt Ieri, la Scoala nr. 3 din Humulesti Targu Neamt, a avut loc o manifestare dedicata Zilei Nationale a Romaniei, organizata de profesorii Miron Costina si Emanuel Balan.

30 Noiembrie 2012 - Fotbal - FC Ceahlaul: Grija campionatului, inainte de toate

Eliminati miercuri seara din intrecerea Cupei Romaniei, jucatorii Ceahlaului n-au timp sa regrete un eventual parcurs mai lung in competitia marilor surprize.

30 Noiembrie 2012 - Motivarea instantei in cazul Pinciuc: Agresorul politistei din Vanatori - liber pentru ca nu a aparut la stiri

in motivarea respingerii propunerii de arestare preventiva a batausului, judecatorii au adus ca argument "lipsa impactului mediatic"